Výroba svíček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
10.10.16 16:40

Ahoj holky. Jelikož s manželem milujeme vonné svíčky, rozhodla jsem se zkusit podobnou vyrobit. Pátrám po netu co a jak se má a řekla jsem si že pro začátek chci vyrobit pár vonných parafínových svíček do sklenic. Mám ale dilema. Jaké sklenice jsou vhodné? v eshopech na výrobu svíček nabídku sklenic nemají…tudíž se koupí normálně sklenice např. na whisky? a jak je sehnat za rozumnou cenu aby mě svíčka nepřišla třeba na 200 :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
10.10.16 16:53

@wiki čiki co takhle zkusit IKEA, Nanu Nana…?Tam takových serepetiček mají mraky za pár šlupek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
10.10.16 17:04

@ZZloba89 ano už jsem našla eshop kde mají klasické whiskovky asi 15kč/ks…ale obejdu ještě nejake kramky…a neví nekdo kolik kapek aromatu se tak obvykle dává na jednu svíčku? a ty aromata jsou k dostání v drogeriích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 17:23

A co sklenice od potravin jako nutela nebo od některých hořčic, marmelád jsou docela ucházející a na první pokus by mohly stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
10.10.16 17:27

@sedmikráska70 určitě. ale já bych je ráda i dala nekomu jako pozornost tak chci aby tročku vypadaly. a nejsem příliš umelecký zdobivý tip tak to chci nahnat sklenicí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.10.16 18:49

@wiki čiki hlavně takové skleničky, které neprasknou, když se zahřejí…
Dej si do googlu návody na výrobu svíček, materiál na svíčky a určitě ti vyjede spousta odkazů včetně třeba eshopů, kde koupíš vše potřebné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.10.16 18:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
10.10.16 19:20

@Regina Hero děkuji. Právě o to mi jde. hledala jsem to a nic. Ještě se zeptam na maličkost. Chci vonné svíčky a budu je dělat z kg parafínu. Aroma se ředí 4%.tzn že na to potřebují 40ml aroma? Přijde mi to hodně ale jestli odpovídá 1kg/1l tak by to tak mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
10.10.16 19:22

@Regina Hero ano tato stránka se sklenicemi je jediná co jsem viděla. Je mi divné že by všichni svickari čerpali z ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.4.23 12:27

Vosk nepřilne ke sklenici

Ahoj :),
Chtěla bych začít vyrábět svíčky, vlastně jsem už začala. Ale mám problém s tím, že když svíčku udělám do sklenice, tak mi vosk pořádně nepřilne. Zvenku na sklenici jsou vidět mapky, kde vosk přilnul a kde ne.
Sklenici mam umytou, nahřátou. To jsem se dočetla v různých postupech. Ale stejně mi to nepomohlo a problém furt stejný :(
Neměl by prosím někdo nějakou radu, jak to udělat, aby vosk ke sklenici hezky přilnul?
Moc děkuji :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat