Vyrobené dárky?
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@telezska ahoj taky jsem takhle předevčírem uvažovala a babičkam z obou stran upeču perníkový adventní svícen…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jee to je pěkné téma.. Určitě udělam pečený čaj a každému na skleničku vytisknu nějakou pěknou etiketku:-) jen musím někde splašit vhodné skleničky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co aby malá vytvořila prstovými barvami přáníčko? Ono i pár otisků prstů babičky dojme. Já se přiznám, že mě pro tchyni a tchána nadchlo tohle: http://www.babickarstvi.cz/…6048664.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě by se mi líbilo dostat nakládaný hermelín nebo nějaké sýry, jako balíček spolu s marmeládou a pečeným čajem by to bylo super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zoya to by se mi taky líbilo dostat - nejlépe ten nakládaný hermelín by mi udělal radost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro inspiraci se podívejte třeba sem: https://www.emimino.cz/…arky-166661/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atominnka píše:
@quickyq wow, to zní luxusně, to zkusím, děkujihlavně tchýni to 100% nadchne, tak na tohle je.
No, vazne doporucuju, je to super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja se pripojuji k „varickam“ peceneho caje a marmelad, pekne do sklenicky, pres vicko vzorovanou latku, maslu a vlastnorucne nadepsane samolepky, na ktere jeste vetsinou kreslim to ovoce, ktere tam je.
Jinak me osobne ty kalendare s deckama prijdou na nic. Nemam pocit, ze by z toho byla babicka, kterou takhle obdarovava svagrova zrovna odvarena a uprimne mne se to taky nijak zvlast nelibi. Prijde mi, ze prarodice projevi radost, aby se nereklo… Jako koupit ramecek v Ikei za par kacek a pekne ho dozdobit kaminkama, muslickama, susenyma kytkama, nebo pekne pomalovat tusi, to uz mi prijde lepsi. Hlavne se tu na me nesesypte, ja bych si z toho na zadek nesedla, ani kdyby ten kalendar nekdo udelal pro me a bylo tam moje vlastni milovane dite.
Delavam tedy kazdorocne i adventni vence, ale to se mezi vanocni darky nepocita. Taky uz jsem pekla pernikovy kolecka lepena domaci marmeladou, naskladana do vezicky, zabalena do celofanu s masli a cedulkou. Jak se to llibi nebo nelibi uz by vam nejspis rekla rodina. Jsem na rd a s malou sama, takze se ode me dary necekaji, tak se snazim aspon takto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, trochu jste mě inspirovaly, ale já nejsem kuchařka
Spíš přemýšlím, nad domácí výrobou, které by se mohla účastnit i dcera - 2 roky. Napadla mě brož z moduritu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice a co treba dozdobeni ramecku na fotky? Jinak ja delala s detima „obraz“ do kuchyne - na barevny karton tuzkou predkreslit ctverce - ramecky a do tech ramecku nalepit do kazdeho ruzny druh testovin, do dalsiho cerveny a bily fazole, celou skorici, anyz, skocily tam i platky susenyho ovoce, skorapky od vlasaku, liskovy orisky, pytliky caje… Podle toho co te napadne, jak to chces mit velky atd. Kdyz se nesetri materialem, vysledek stoji za to. Skoda, ze nemuzu dat fotku. Vyslo to levne (az na koreni) vsechno bylo doma a udelalo to velkou paradu. Jen to teda nevydrzi roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janha píše:
Tak ja se pripojuji k „varickam“ peceneho caje a marmelad, pekne do sklenicky, pres vicko vzorovanou latku, maslu a vlastnorucne nadepsane samolepky, na ktere jeste vetsinou kreslim to ovoce, ktere tam je.
Jinak me osobne ty kalendare s deckama prijdou na nic. Nemam pocit, ze by z toho byla babicka, kterou takhle obdarovava svagrova zrovna odvarena a uprimne mne se to taky nijak zvlast nelibi. Prijde mi, ze prarodice projevi radost, aby se nereklo… Jako koupit ramecek v Ikei za par kacek a pekne ho dozdobit kaminkama, muslickama, susenyma kytkama, nebo pekne pomalovat tusi, to uz mi prijde lepsi. Hlavne se tu na me nesesypte, ja bych si z toho na zadek nesedla, ani kdyby ten kalendar nekdo udelal pro me a bylo tam moje vlastni milovane dite.
Delavam tedy kazdorocne i adventni vence, ale to se mezi vanocni darky nepocita. Taky uz jsem pekla pernikovy kolecka lepena domaci marmeladou, naskladana do vezicky, zabalena do celofanu s masli a cedulkou. Jak se to llibi nebo nelibi uz by vam nejspis rekla rodina. Jsem na rd a s malou sama, takze se ode me dary necekaji, tak se snazim aspon takto.
Tak ti musím rict za nás starší dámy, že Já i moje kamarádky jsme z kalendářů poprdene a obecní se to hodnoti jako nejlepší dárek ( diáře s vnoučetem, kalendare, fotoknihy atd. ) pochopitelne musí byť dotycna poprdena z vnoucete samotného, jinak to nefunguje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit