Vyrobené dárky?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.12.14 11:33
@zorkaV píše:
@Bábi Zlopočasná co to bylo za rum?

Obyc tuzemak, ale nakladala som v sezone a davam pod stromcek, pretoze sa to stejne nema pred vianocami otvarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.12.14 12:12

@Bábi Zlopočasná skvely napad. To musim zkusit pak tchanovi k narozeninam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
16.12.14 09:38

@misulinka27 Ahij,jak dlouho se dela ten caj, to netusim-uz to mam vychytane, ze kouknu a vidim-je proste upeceny, voda fuc…a ano, hned davam dosklenic a ty okamzite dnem nahoru, aby se zatahly.Nam vydrzi vzdy max.dva tydny, do te doby je je vypito, takze taky neporadim :-D A mussli totez-teple do sklenice, ale nechavam vystydnout a pak teprve zavru.Ado tydne je snedene, ale braska ho ma nakolejich cca na mesic, pak vola o dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.12.14 10:14

Ahooj holky pisi jeste jednou.. :) nekdo nejakou radu co se da rychle vyrobit babickam? A nezabere to moc casu?? Zitra rano jim totiz darky vezu.. A chtela bych jim vyrobit jeste neco pro darost.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 10:17

Ja som raz tak na poslednu chvilu plietla nakrcnik z jedneho klbka… len taka uzka rebrovana trubka. A po sviatkoch som sa dozvedela ze to bol najlepsi darcek, pretoze dedo nenavidi uzol na sale a tak vzdy radsej mrzol… a teraz uz nemusi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
17.12.14 10:23
@telezska píše:
Ahooj holky pisi jeste jednou.. :) nekdo nejakou radu co se da rychle vyrobit babickam? A nezabere to moc casu?? Zitra rano jim totiz darky vezu.. A chtela bych jim vyrobit jeste neco pro darost.. :)

Tak hodně rychlé třeba smíchat ořechy s medem do nějaké hezké skleničky (záleží teda na chrupu babiček), nebo udělat několik ochucených olejů. Nebo v bylinkářství koupit nějaký čaj na konkrétní neduhy babiček a namalovat jen hezkou a osobní etiketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.12.14 14:56

@zrcadlo a nezakalí se ten med? A ochucený olej jak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
17.12.14 15:09
@atominnka píše:
@zrcadlo a nezakalí se ten med? A ochucený olej jak???

Nezakalí (nebo teda nevím o tom). Ochucené oleje jsem jednou dělala narychlo, když jsem nevěděla, co přidat zajímavého do koše s jídlem. Měla jsem tu po jiném dárku malé dobře uzavíratelné lahvičky, tak jsem do nich nalila olivový olej, do jedné přidala chilli papričky (celé i nadrcené), do druhé bazalku a oregano, a do třetí směs barevných pepřů, hezky a netuctově to vypadalo a trvalo to i s popsáním lahviček maximálně půl hodiny, ten koš rázem vypadal luxusnější :)
Já jinak dělávám jako dárek i třeba různá pesta, netradiční marmelády atd., ale obnovovatelka diskuze chtěla něco hodně rychlého, tak mě napadlo toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
17.12.14 15:14
@atominnka píše:
@zrcadlo a nezakalí se ten med? A ochucený olej jak???

Já dělala jednou podle Gurmetu vánoční olivový olej. Nevím tedy přesně, co tam vše přišlo, pamatuji si jen celou skořici..možná nějaký badyán nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.1.15 18:52

Já jsem se dala na vyrábění šperků a dávám to i jako dárky kolegyním, kamarádkám nebo rodině, už to i prodávám a kolegyně to dávají jako dárky zase dál… Nakoupím komponenty, doma přilepím kaminky podle svého gusta a s šetrným zacházením jsou jako pravé!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisska
26.1.15 19:58

Tak to já souhlasím se, že jako dárek jsou takové věci moc pěkné, já jsem jednou taky něco podobného dostala a byla jsem moc ráda…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat