Vyrobené dárky?
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Zuzee87 já nevím..proto se asi hloupě ptám, jestli to třeba nemá nějakou skrytou funkci?:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofierules
to mi neprijde.. ale vypada to hezky, jen se z toho asi bude blbe utirat prach, kazdopadne tohle jsem jako napad jeste nevidela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teď hodně vyráběla dekorace z papíru.. na Vánoce tu mám stromečky a každému jsem do toho dala nějakou drobnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofierules @Zuzee87 jj je to dekorace. Jednoduchá ale vypada to pěkně… Hlavně moje babicky si sami zavaruji a sami pecou čaje. Takze moc možností nemám
jinak je to hrneček připevněný dratem k podšálku a dratek prekryty cimkoli(kvety,kav.zrna) a vypada to ze. hrneček léta a sype se to z něj je to moc pěkné
babickam je 71 a 80 ty uz na pravh kašlou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ty vysejpajici se hrnky se mi fakt nelibi - ale nejsem babicka, ty znas jejich vkus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikiD Mně zaujaly ty stromečky, jak se vyrábí? ![]()
Dekorační hrnky mně neuchvacují. A když se vrátím k těm kalendářům z fotek, každoročně „musím“ mít kalendář od I. Hüttnerové. Sice nemám vnoučata, ale kdybych je měla, větší radost než z toho fotkového kalendáře bych měla z nějaké pěkné vánoční fotky, třeba ve formě přání. Taky jsem viděla přívěšky na klíče nebo obaly na mobily s fotkou. Mně by jako dárek stačila jedna fotka bohatě.
Ráda dávám jako dárky pozornosti křížaly nebo sušená rajčata. Ráda je suším a většina lidí je ráda konzumuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elpiska udělala jsem si šablonu, tu pak dvakrát obkreslíš na zelený papír, pak si ty stromečky ozdobíš, já to dělala lepidlem s třpytkama a samolepkama hvězdiček a pak si slepíš tři stěny, uděláš dírky na mašličku, naplníš a zavážeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivaneska nejlépe tavnou pistolí přilepíš k podšálku drátek(na konci trošku zatočím aby měl vetší plochu a lépe držel. to samé u šálku. chce to silnější drátek aby to udržel. a potom už jen lepíš kolem drátku třeba ta kávová zrna až dokud není drátek uplně zakrytý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vsechny zdravim
tema me nadchlo, ani me nikdy nenapadlo, co vse se da vyrobit a darovat. Chtela bych se zeptat tech, ktere delate to domaci musli, do ceho to pak sypete? Do celofan. pytliku, papiroveho? Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda letos pridala k pecenemi caji, nalozenym susenych rajcatum a domacimu mydlu jeste jeden bonus, zacala jsem hackovat, ve vyprodeji jsem poridila peknou vlnu a deckam v rodine jsem uhackovala cepice a dceri jeste medvidka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja som svoje vyrobene darky uz aj poslala do sveta, sestra dostala doma sity ihelnicek a puzdro na kruhove ihlice, jej svokra frivolitkovu zalozku v tvare krizika do modlitebnej knizky a svagor litrovku jahod v rume. A bolo to prijate veeelmi kladne… najviac tie jahody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quickyq píše:
Určitě na netu, já kombinuju několik návodů… na mýdlo si to přesně nepamatuju, ale na google najdeš.Čaj a musli dělám podle toho, co komu chutná.
Např. mamka čaj - do pekáčku dám nakrájená jablka, pomeranč, nasypu domácí brusinky zaveřené, zaliju tím nálevem na brusinky, zasypu skořicí, trochu cukru (moc ne, mamka nemá ráda, bráchovi zase naopak hodně
Musli pro bráchu: Osmahnu na rozpálené pánvičce sušené ovoce (brácha miluje naše brusinky, švestky, banán), přidám ovesné vločky a nasekané oříšky (směs mandlí, lískových, co mám doma…) a nakonec zaliji tekutým medem a ještě chvilku na pánvičce míchám. A konec. Sestřenka do toho má ještě ráda kokos, mamka zase rozinky…), do pytlíčku dám hřebíček, ještě i celou skořici, vymačkám trochu citronové šťáky a nakonec naliji trochu nějakého alkoholu (nejčastěji slivovice) a dám péct.
Musli dělám každý týden, manžel ho snídá, bráchova přítelkyně chce na koleje
![]()
(jo a někdy do toho nasekám i čokošku)
ahojda zaujaly mě tvé nápady, chci letos tchánovcům taky vyrobit takové dárečky, nakoupila jsem si na to sklenice a nálepky- prosímtě. jak dlouho se peče ten čaj? a pak jen šup do sklenice a zavřít? jak to dlouho vydrží - do kdy se to musí spotřebovat? to samý to musli?? díky za info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit