Vyrobené dárky?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
788
15.10.14 19:40

@Zuzee87 já nevím..proto se asi hloupě ptám, jestli to třeba nemá nějakou skrytou funkci?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.10.14 19:41

@Sofierules :think: to mi neprijde.. ale vypada to hezky, jen se z toho asi bude blbe utirat prach, kazdopadne tohle jsem jako napad jeste nevidela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
15.10.14 19:44

Já teď hodně vyráběla dekorace z papíru.. na Vánoce tu mám stromečky a každému jsem do toho dala nějakou drobnost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
15.10.14 19:45

@Sofierules @Zuzee87 jj je to dekorace. Jednoduchá ale vypada to pěkně… Hlavně moje babicky si sami zavaruji a sami pecou čaje. Takze moc možností nemám :-) jinak je to hrneček připevněný dratem k podšálku a dratek prekryty cimkoli(kvety,kav.zrna) a vypada to ze. hrneček léta a sype se to z něj je to moc pěkné :-) babickam je 71 a 80 ty uz na pravh kašlou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.10.14 19:56

@Tereza01 a nějaký návod na to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
15.10.14 20:16

Tak ty vysejpajici se hrnky se mi fakt nelibi - ale nejsem babicka, ty znas jejich vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
15.10.14 20:39

@nikiD Mně zaujaly ty stromečky, jak se vyrábí? :)
Dekorační hrnky mně neuchvacují. A když se vrátím k těm kalendářům z fotek, každoročně „musím“ mít kalendář od I. Hüttnerové. Sice nemám vnoučata, ale kdybych je měla, větší radost než z toho fotkového kalendáře bych měla z nějaké pěkné vánoční fotky, třeba ve formě přání. Taky jsem viděla přívěšky na klíče nebo obaly na mobily s fotkou. Mně by jako dárek stačila jedna fotka bohatě.
Ráda dávám jako dárky pozornosti křížaly nebo sušená rajčata. Ráda je suším a většina lidí je ráda konzumuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
15.10.14 21:20

@elpiska udělala jsem si šablonu, tu pak dvakrát obkreslíš na zelený papír, pak si ty stromečky ozdobíš, já to dělala lepidlem s třpytkama a samolepkama hvězdiček a pak si slepíš tři stěny, uděláš dírky na mašličku, naplníš a zavážeš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
15.10.14 21:22

@nikiD Moc děkuji, jsou úžasné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
16.10.14 13:45

@Ivaneska nejlépe tavnou pistolí přilepíš k podšálku drátek(na konci trošku zatočím aby měl vetší plochu a lépe držel. to samé u šálku. chce to silnější drátek aby to udržel. a potom už jen lepíš kolem drátku třeba ta kávová zrna až dokud není drátek uplně zakrytý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
18.10.14 18:33

Vsechny zdravim :mavam: tema me nadchlo, ani me nikdy nenapadlo, co vse se da vyrobit a darovat. Chtela bych se zeptat tech, ktere delate to domaci musli, do ceho to pak sypete? Do celofan. pytliku, papiroveho? Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
22.11.14 21:02

Ja teda letos pridala k pecenemi caji, nalozenym susenych rajcatum a domacimu mydlu jeste jeden bonus, zacala jsem hackovat, ve vyprodeji jsem poridila peknou vlnu a deckam v rodine jsem uhackovala cepice a dceri jeste medvidka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.14 15:47

Ja som svoje vyrobene darky uz aj poslala do sveta, sestra dostala doma sity ihelnicek a puzdro na kruhove ihlice, jej svokra frivolitkovu zalozku v tvare krizika do modlitebnej knizky a svagor litrovku jahod v rume. A bolo to prijate veeelmi kladne… najviac tie jahody :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
15.12.14 09:28
@quickyq píše:
Určitě na netu, já kombinuju několik návodů… na mýdlo si to přesně nepamatuju, ale na google najdeš.

Čaj a musli dělám podle toho, co komu chutná.

Např. mamka čaj - do pekáčku dám nakrájená jablka, pomeranč, nasypu domácí brusinky zaveřené, zaliju tím nálevem na brusinky, zasypu skořicí, trochu cukru (moc ne, mamka nemá ráda, bráchovi zase naopak hodně :mrgreen: ), do pytlíčku dám hřebíček, ještě i celou skořici, vymačkám trochu citronové šťáky a nakonec naliji trochu nějakého alkoholu (nejčastěji slivovice) a dám péct.

Musli pro bráchu: Osmahnu na rozpálené pánvičce sušené ovoce (brácha miluje naše brusinky, švestky, banán), přidám ovesné vločky a nasekané oříšky (směs mandlí, lískových, co mám doma…) a nakonec zaliji tekutým medem a ještě chvilku na pánvičce míchám. A konec. Sestřenka do toho má ještě ráda kokos, mamka zase rozinky… :mrgreen: Musli dělám každý týden, manžel ho snídá, bráchova přítelkyně chce na koleje :lol: :lol: (jo a někdy do toho nasekám i čokošku)

ahojda zaujaly mě tvé nápady, chci letos tchánovcům taky vyrobit takové dárečky, nakoupila jsem si na to sklenice a nálepky- prosímtě. jak dlouho se peče ten čaj? a pak jen šup do sklenice a zavřít? jak to dlouho vydrží - do kdy se to musí spotřebovat? to samý to musli?? díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.12.14 09:34

@Bábi Zlopočasná co to bylo za rum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie