Výrobky z Mrtvého moře

36
18.8.13 21:27

Výrobky z mrtvého moře

Dobrý den, sháním recenze na výrobky z Mrtvého moře, mám lupenku, tak bych to chtěla vyzkoušet, bahno, sůl, atd.. Hlavně jaké značky jsou dobré a tak.. Moc díky za všechna info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
18.8.13 21:32

Me manzel dovezl z izraele kosmetiku AHAVA, ta sul je skvela, s ni jsem mela pocit, ze fakt lezim v mori, ta vune byla skvela. S jinou soli jine znacky uz jsem ten pocit teda nemela. Taky mydla maji fajn…ja ale nemam zadny potize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.8.13 21:35

http://www.dubrava.cz/…rtveho-more/

Jsem spokojená, lupenku nemám, takže to nevím, co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.8.13 21:35

Děvčata prosím vás, pište i do nadpisu diskuse velké „M“. Já jsem se teď docela solidně vyděsil - přijedu domů po třetí víkendové šichtě, oči se mně klíží, otevřu si emimino - a díky přehlídnutí čtu název diskusního tématu jako „výrobky z mrtvého muže“… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69109
18.8.13 21:36

Ja nabrala tchyni do petky vodu primo z Mrtveho more a do krabicky bahno k tomu a pry to na lupenku zafungovalo bajecne, tak kdybys mela nekoho, kdo se chysta tim smerem :lol:
Jinak jsme taky v Izraeli kupovali znacku Ahava, da se sehnat tady, akorat teda bohuzel stoji opravdu o hodne vic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
18.8.13 21:37
@Jura007 píše:
Děvčata prosím vás, pište i do nadpisu diskuse velké „M“. Já jsem se teď docela solidně vyděsil - přijedu domů po třetí víkendové šichtě, oči se mně klíží, otevřu si emimino - a díky přehlídnutí čtu název diskusního tématu jako „výrobky z mrtvého muže“… :lol:
:mrgreen: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.8.13 21:38

@Jura007 :pankac: Něco ze sebe můžeš vyrobit. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.8.13 21:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
18.8.13 21:54

http://www.dinarin.cz/…50-ml-1.html?…

Já máj dobrou zkušenost tady s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
18.8.13 21:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
18.8.13 22:02

Už od mládí jsem používala na akné zn. Ahava, velká spokojenost. S lupénkou zkušenosti nemám, ale asi bych se celkově této značky nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31414
18.8.13 22:29
@suik píše:
Me manzel dovezl z izraele kosmetiku AHAVA, ta sul je skvela, s ni jsem mela pocit, ze fakt lezim v mori, ta vune byla skvela. S jinou soli jine znacky uz jsem ten pocit teda nemela. Taky mydla maji fajn…ja ale nemam zadny potize.

přesně tak… @petulinaS pokus se sehnat AHAVA, ale ideálně přímo z Izraele, tuším že je to řada Clineral, ale u nás jsem ji bohužel neviděla. Mamka to kdysi přivezla našemu malému, byly mu 4 měsíce, když se šíleně osypal, byl suchý, svědilo ho to…stačilo pár koupelí v lázni s tím jejich olejem a zahojilo se mu to. Nic předtím už tak hezky nezabralo.

edit: jo, tady jsem to našla (ale opravdu v ČR ne). Tak jen pro představu, kdyby tam někdo jel, tak ať ví, po čem koukat. Toto je olejová koupel, ale mají i další věci v péči o tělo: http://www.judaicawebstore.com/…l-P7855.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.8.13 07:22

Všem Vám moc děkuji, kouknu na net, a pokusím se něco najít, v zimě jsem používala černou mast od dr., jenže ta se teď používat nesmí, jak svítí sluníčko, a tělo mám zpět plné lupénky, a to černé moře prý hodně pomáhá, bohužel na dovolenou není, tak bych to chtěla zkusit právě doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková