Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Máte někdo zkušenost s pitím mladého ječmene, konkrétně od značky Green ways? Známá mi to tak vychválila, že jsem si ho koupila a teď nevím jestli jsem udělala dobře…
Mám zkušenost. Celkově mi docela pomohl, ale ta chuť je fujfuj ![]()
Proc by ne? Jeto prirodni a rozhodne ti to neublizi. Piju ho vzdycky v zime, kdyz je malo ovoce a zeleniny nebo neni moc pekna ![]()
@paola white Když se to rozmíchá v multivitamínovém džusu, tak je to chuťově dobré ![]()
Jinak ječmen jsem užívala vždy jen v těhotenství. Při prvním super, při druhém mi neudělal dobře
Tak jsem ho věnovala rodičům a ti si ho pochvalovali ![]()
@Hamilos už jsem toho zkusila docela dost. jediná možnost je kopnout to do sebe čisté jako malého panáka
a v těhotenství jsem musela vysadit úplně protože jsem to prostě neudržela
Mě to chutnalo stejně tak jako chlorela, ale po vysazení mě začala dost dlouho bolet hlava a to na bolení hlavy netrpím. Trvalo to asi měsíc, takže podruhé už bych to brát nezačala.
Ahoj, tak ja zkušenost mam, kamaradka to pila dlouho davala za to dost peněz a pak se strašně zavodnovala, začala drasticky přibyvat na vaze.Ja si to taky koupila, poněvadž jsou na to samé chvaly, ale vubec sem se do toho nepustila. Druhá kamaradka to pije denně a je moc spokojena, takže to zavisí na tom jak to tělo přijme. Akorat je to dost drahé ![]()
Tak když už sis ho koupila, pak nemá smysl řešit, zda je dobrý, ne? ![]()
Zkus to a uvidíš. Hodně lidí ho zbožňuje, pár i nesnese - hlavně pro chuť. Uvidíš sama.
A může se ječmen kombinovat s chlorellou? paní co mi to prodala mi říkala, že chlorelu bere po hrstech /na balení je max 20ks a nebrat v těhotenství/ a k tomu ječmen…připadne mi to extrém…jestli si teda nevymýšlela…někdo, aby prodal tak si vymyslí ledaccos
Ahoj holky
V ramci posileni imunity jsem zacala uzivat stavu z mladeho jecmene od Green Ways. Pro zdravi jsem ochotna leccos vydrzet, ale vypit tento lektvar je pro me pokazde opravdu zahul
a to si to na doporuceni dodavatelky " dopravam" 2 x denne.
Mate prosim nejake tipy, s cim si to rozmichat, aby se vam z toho nezvedl zaludek? Tady jsem cetla o dzusu, umim si predstavit pomerancovy fresh, ale to je zase zbytecne kvantum cukru ![]()
Diky za rady
@Sanlitun Jo já to míchala do vody se šťávou. Trochu šťávy a hned to šlo.
Ahoj, my to mícháme dohromady s hruškovým džusem, ten by měl být zásaditý a pijou to i naše malé děti ![]()
@Sanlitun ja jsem z toho cilene vycmuchala cerstve zezelenale pole. Postupne mi to zacalo vonet a pila jsem bez dzusu. Ovsem zakladem pro me je opravdu ledova voda ![]()
@leryl píše:
Ahoj, my to mícháme dohromady s hruškovým džusem, ten by měl být zásaditý a pijou to i naše malé děti
diky za tip, zkusim na maleho.
@leryl píše:
Ahoj, my to mícháme dohromady s hruškovým džusem, ten by měl být zásaditý a pijou to i naše malé děti
Dobry tip - drkuji ![]()