Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj.. prosim o rady a zkusenosti… mamka nekolik let uzivala trinizol na spani.. potom k tomu pridala triticco na deprese a ted je zavisla a dostavuji se uzkostlive stavy… nyni je v nemocnici s budou ji prevazet do Kromerize.. je pri vedomi.. jen ma sem tam ten uzkostlivy stav.. ze o sobe vubec nevi
a chce leky… jak dlouho tam bude? co tam s ni budou delat???
Já myslím, že ji budou podávat určitě nějaké léky, budou ji postupně stabilizovat… U žádného pacienta se nedá dopředu říct, jak dlouho bude na psychiatrii ležet. Ale ať tu léčbu nějak neuspěchá, lékaři s ní budou pracovat… Nejdřív bude asi na nějakém uzavřeném oddělení a pak ji třeba přeřadí na otevřené, kde bude mít třeba vycházky po areálu nebo i mimo areál.
Moc děkuji za odpověď.. chová se úplně normálně.. až teda na ten výpadek, kdy o sobě neví a chce ten lék..
Snad jí co nejdříve pomůžou a bude zase zpátky s námi doma..
Jenom pokud můžu mít radu - neuspěchejte tu léčbu, závislost na práškách je ošidná… Chce to, aby ji doktoři pomalu snižovali léky a měli ji pod dohledem… Určitě ale bude v pořádku, pokud bude mít podporu rodiny.. Hodně štěstí ![]()
Dekuji..
urcite nic neuspechame.. dr rikal, ze kdyz vse pujde jak ma, tak za 3-4tydny muze byt doma.. tak budeme verit, ze se z toho co nejdriv dostane..
Určitě se z toho dostane. A ta doba, jak vám uvedl lékař, tak odpovídá… ![]()
Ahojky dnes jsem od lékaře dostala triticco, chci se zeptat, jak je to s váhou:někdo píše že přibral, ale spíše čtu že má opačné účinky-poraďte, díky ![]()
@helca2705 já s váhou nic, nemělo to vliv, ale byla jsem po něm unavená, takže jsem brala jen na uspání. Gába