Výrobky značky NUK

4027
7.8.12 20:39

Výrobky značky NUK

Zdravím. :mavam: Jelikož se začínám zajímat o výbavičku na mimi (konkrétně lahvičky, savičky, dudlíky), chtěla bych znát Váš názor na výrobky značky NUK. Jaké se vám zdají? Jsou vůbec zdravotně nezávadné?? Nemám vůbec žádné zkušenosti, jelikož čekám své první dítě a teprv se v těch značkách rozkoukávám. Děkuju za rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
7.8.12 20:42

No u flašek nejde ani tak o značku, jako o tvar a jak ten konkrétní tvar vyhovuje tvému miminku a to zjistíš, až mu tu lahvičku dáš do pusinky :-) Takže doporučuju nědělat zbytečně velké zásoby. Pokud nebudeš kojit, bude ti stačit do začátku jedna flaška a manžel jistě další zvládne obratem dokoupit, když bude třeba :-) Pokud budeš kojit, tak flašky nebudeš potřebovat třeba taky půl roku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
7.8.12 20:44

Mě NUK zklamal, když se začal opakovaně objevovat na stránkách Ministerstva zdravotnictví v nebezpečných výrobcích…

Příspěvek upraven 07.08.12 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
7.8.12 20:45

http://www.mzcr.cz/…edavani.aspx?…
Posílám na to odkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
7.8.12 20:49

Tak mě syn nevzal savičku NUK vůbec do pusy… I kdyby měl hladovět, tak se z toho prostě nenapil. Za mě můžu doporučit lahvičky i savičky MAM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
7.8.12 20:51

Jinak NUK jsme taky měli, ze savičky z něj pít nechtěl, ale je to mimčo od mimča. Láhvičky jsem kupovala Babylove a savičky Zifco, klasické kulaté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.8.12 20:55

Já mám dobré zkušenosti - syn byl od prvních dnů dokrmovaný, takže od prvních dní byl na lahvi, využívala jsem tu řadu First Choice - přechod prso, dudlík naprosto bez problémů, pak rovnou přešel i na učící hrneček First Choice a teď nově máme jejich hrneček Ultimate Cape. Dudlíky NUK jsme měli taky. Dřív vyráběli i láhve PC, které obsahují onen Bisphenol, teď je už nevyrábí a BPA neobsahují. Já na NUK nedám dopustit, všechno do sebe vždycky perfektně zapadlo, žádné složité mytí, nikdy se mi nestalo, že by hrnky tekly (narozdíl od MAM a Babylove).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
7.8.12 20:55

Měla jsem ve výbavičce jednu lahev NUK, doteď jsem ji ani žádnou jinou nepoužila /syn má 9 měs./ :) dudlík totéž jen vyzkoušel dvě značky a tečka takže souhlasím s prvním příspěvkem. Nevíš jestli budeš vůbec potřebovat a vůbec která bude případně vyhovovat miminku, takže doporučuju mít doma jen injekční stříkačku nebo jednu lahev a uvidíš podle situace. Dudlíky taky pár od různých značek/typu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
7.8.12 21:02

Jj souhlasím s holka že dělat si velké zásoby je na prd já nakoupila za těžké prachy flašky od aventu a malá je nechtěla, pak jsem nakoupila nuk flašky a taky je nechtěla nakonec zvítězily flašky od babylove za 40 Kč a to je malá nejspokojenější, jinak dudlíků jsem měla doma asi 6 na nic protože malá od narození žádný dudlík nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
7.8.12 21:12
@gabi.design píše:
Já mám dobré zkušenosti - syn byl od prvních dnů dokrmovaný, takže od prvních dní byl na lahvi, využívala jsem tu řadu First Choice - přechod prso, dudlík naprosto bez problémů, pak rovnou přešel i na učící hrneček First Choice a teď nově máme jejich hrneček Ultimate Cape. Dudlíky NUK jsme měli taky. Dřív vyráběli i láhve PC, které obsahují onen Bisphenol, teď je už nevyrábí a BPA neobsahují. Já na NUK nedám dopustit, všechno do sebe vždycky perfektně zapadlo, žádné složité mytí, nikdy se mi nestalo, že by hrnky tekly (narozdíl od MAM a Babylove).

pod tohle házím podpis! 8) jinak teda malá tak do půl roku jela jenom v Nuku, nic jiného nevzala do pusy, takže to chce opravdu vyzkoušet :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12921
7.8.12 21:47

My mame všechno od nuku a narozdíl od aventi který rezolutně odmítal nuk je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.8.12 22:13

@Mogwai hm :think:

ja nuk pouzivam od sesti mesicu, to byl jediny hrnecek co mi vzala, pije z nej dodnes.

na mimi jsem mela jednu avent lahvicku, pak mi pasovala k odsavacce.

@werajsik ja bych lahvicky moc neresila, spis pocitej s tim ze budes kojit (pokud nemas vazny duvod a vis ze treba nebudes), jen je dobre mit jednu pro sichr doma a jeste lepe velkou strikacku…pokud je mozny navrat ke kojeni, tak je taky dobra savicka od medely, nejvic pripomina prso. Kdyz prijde na vec, tak pak brat to co ditko vezme, nekupovala bych moc dopredu.

dudliky jsme meli ruzny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
7.8.12 22:19
@Aleeza píše:
Tak mě syn nevzal savičku NUK vůbec do pusy… I kdyby měl hladovět, tak se z toho prostě nenapil. Za mě můžu doporučit lahvičky i savičky MAM.

Souhlasim MAM je super. My meli lahvicku protikolickou. Proste aby odvadela nejak ten vzduch. Nevim jestli pomohla ta flasticka nebo sabsimplex na bolest briska a prdiky ale je fakt ze mala ji mela moc rada.:-) A ja taky, hrozne se mi libila meli jsme ruzovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
7.8.12 22:30

Já jsem jako první koupila Avent (hned po příchodu z porodnice, nekojila jsem) a pak jsem dostala ještě jednu od Nuku a tu teda odmítal. Nevím, jaké všechny lahvičky Nuk v sortimentu má, ale tahle byla hrozně blbá v tom, že když bylo potřeba rozmíchat to mlíko a třepat s ní, tak se tam musel pod tu savičku strčit takový plastový vršek, aby to nevytékalo a před pitím zase odšroubovat a vytáhnout. U Avent jenom nasadíš vršek a neteče to. Ale třeba dělá Nuk i jiné typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
7.8.12 22:31

Taky hlasuju pro Mam, jsou dražší, ale malá mi z ní krásně pije. Ale dost mě zklamal učící hrníček od aventu, malá musí hodně zaklonit hlavičku, aby se vůbec napila, zatím mi jiný nechce, tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí