Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@smurfka píše:
Ahoj holky..jaký používáte čistič na plastovou vaničku po koupání? Vždycky když tam naleju nějaký olejíček tak je to pak mastné..V porodnici jsem dostala takový ten kufřík a tam byl nějaký domestos ( asi vhodný pro děti ), jenže mi došel a já si nezapamatovala jaký to vlastně byl a ted nevím co mám koupit..
vaničku jsem umyla normálním jarem, ta mastnota šla pryč dobře, a pak ji osprchovala horkou vodou.
Jo ten domestos me taky prekvapil
jsem si řekl zajimavý šampon
Taky jsem měla domestos v kufříku, ale mám pocit, že záchodovej
Není to na vaničku moc silný? Na olej ve vaničce mi stačil jar nebo i sprcháč ![]()
@Zebra píše:
Taky jsem měla domestos v kufříku, ale mám pocit, že záchodovejNení to na vaničku moc silný? Na olej ve vaničce mi stačil jar nebo i sprcháč
no já to dávala na vaničku a ještě se nerozpadla..tak asi zas tak silný nebyl..a když to dávali v porodnickém kufříku, tak asi neměli na mysli že to použiju na záchod ne?
já fakt nevím
![]()
a nevíš jaký domestos to teda byl?
@smurfka píše:
no já to dávala na vaničku a ještě se nerozpadla..tak asi zas tak silný nebyl..a když to dávali v porodnickém kufříku, tak asi neměli na mysli že to použiju na záchod ne?já fakt nevím
![]()
a nevíš jaký domestos to teda byl?
Nechci Vás strašit, ale ja ho mam doma a je to uplně obyčejný domestos, pěkně silné svinstvo
Ten 24 hod, taky jsem ho tam mela a od te doby ho kupuji. Ale teda na zachod, nenapadlo me tim cistit vanicku ![]()
@Bohemund píše:
Nechci Vás strašit, ale ja ho mam doma a je to uplně obyčejný domestos, pěkně silné svinstvo
V porodnickem to bylo proto ze mate jakoze udrzovat sterilni domáctnost, to je asi stejne jako byste to myli savem
Já v kufříku měla normální Domestos, který se lije do záchodu…asi jakože maminky hodně uklízejí ![]()
Vaničku meju jarem nebo něčím podobným
Já právě myslím že to byl ještě jiný než ten 24..byl sice zelený, ale nezdá se mi že by to byl on..no nic..už ho asi nenajdu..tak zkusím ten jar ![]()
@Etcetera78 píše:
Já v kufříku měla normální Domestos, který se lije do záchodu…asi jakože maminky hodně uklízejí
Vaničku meju jarem nebo něčím podobným
no jo..do záchodu, když se podíváte na druhou stranu tak to je většinou na více použítí než záchod, většinou na mytí koupelny, kachliček, umyvadel a tak..mě to teda s tím plastem nic neudělalo..v použití píšou že se to má mýchat s vodou v plastové nádobě většinou..takže to vanu určitě nerozežere.. ![]()
Ahoj, to byl obyčejný domestos 24 H, mám ho pořád.
Já to taky dávám na záchod a myju tím silnější nečistoty - vanu, sprchový kout, dětskou vaničku jsem tím zatím nemyla. Ne, že bych se bála, ale taky mi to přijde jako zbytečně silný kalibr. Vaničku mastnou nemám, neliju do ní olejíček. Sem tam ji taky vymyju občejným jarem a potom horkou vodou.
V návodu píší že je to na záchody, kuchyň, koupelna, podlahy. Různé ředění podle toho, co myješ.
Ale tu nejde o to že to rozežere vaničku ale o tom že tam potom dáte ditě proboha.
@Bohemund píše:
Ale tu nejde o to že to rozežere vaničku ale o tom že tam potom dáte ditě proboha.
a to dítě se pak rozpustí?
Ahoj holky..jaký používáte čistič na plastovou vaničku po koupání? Vždycky když tam naleju nějaký olejíček tak je to pak mastné..V porodnici jsem dostala takový ten kufřík a tam byl nějaký domestos ( asi vhodný pro děti ), jenže mi došel a já si nezapamatovala jaký to vlastně byl a ted nevím co mám koupit..