Domestos pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
6.8.12 16:57

Já jsem teda magor do octu a všechno tím umývám (neříkám, že to k něčemu je, možná ne), ale mě voní a manžovi smrdí :oops: :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.8.12 16:59
@Zebra píše:
Já jsem teda magor do octu a všechno tím umývám (neříkám, že to k něčemu je, možná ne), ale mě voní a manžovi smrdí :oops: :jazyk: :lol:

ocet mam spojený se všima ( nebo všema? )..když jsme byli malé tak nám v tom máma koupala hlavu aby se ta vši udusili:o)) ale jinak tlačenka s octem je mnam.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
35545
6.8.12 17:01

To je zase veselá diskuse :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: o čem všem se dá dohadovat.

Myslím, že se Savem desinfikuje a je to podobné jako Domestos.

Malého jsme koupali od začátku ve velké vaně a tu myji Savem ve spreji na koupelny, kuchyň tím na kuchyně.
Myji tím vanu a ne malého, po umytí řádně spláchnu, než napustím vanu znovu opláchnu vanu.
Malého myji jen vodou, zřídkakdy mýdlem nebo sprcháčem - pro děti, to je také pěkné „eee“ :lol:
V kufříku si ho nepamatuji, někdo mi ho čórl :zed: :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.8.12 17:15
@Zebra píše:
Já jsem teda magor do octu a všechno tím umývám (neříkám, že to k něčemu je, možná ne), ale mě voní a manžovi smrdí :oops: :jazyk: :lol:

také cídím většinu bytu octem, manžel si už na tu vůni celkem zvykl a už se ani té tlačenky nedožaduje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
6.8.12 17:15
@Zebra píše:
já myslím, že to určitě půjde použít i na velkou vanu, zkus to a dej vědět, jak Dáda dopadl :lol: :lol:

to ani zkoušet nebudu, by se škubal a já ho nepřeperu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
6.8.12 17:18
@kozisek píše:
To je zase veselá diskuse :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: o čem všem se dá dohadovat.

Myslím, že se Savem desinfikuje a je to podobné jako Domestos.

Malého jsme koupali od začátku ve velké vaně a tu myji Savem ve spreji na koupelny, kuchyň tím na kuchyně.
Myji tím vanu a ne malého, po umytí řádně spláchnu, než napustím vanu znovu opláchnu vanu.
Malého myji jen vodou, zřídkakdy mýdlem nebo sprcháčem - pro děti, to je také pěkné „eee“ :lol:
V kufříku si ho nepamatuji, někdo mi ho čórl :zed: :zed: :think:

mě taky!! bych si pamatovala že mi ho tam dali :zed: sem tam měla jen nějaký pasty a čaje :roll: jo a krémíky, ani nevím na co, jsem lajdák a dítě nemažu :oops:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
6.8.12 17:20
@smurfka píše:
ocet mam spojený se všima ( nebo všema? )..když jsme byli malé tak nám v tom máma koupala hlavu aby se ta vši udusili:o)) ale jinak tlačenka s octem je mnam.. :lol:

ty jo tak to my měli teda na vši šampon :think: nj hogo fogo :mrgreen:

Octem dělám jen konvici na vodu, jinak všechno chemikáliema :lol: jo a taky mi voní benzín, a když jsem fakt na voňavé benzínce, tak mám pomalu orgasmus :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
6.8.12 17:23

@Hodaka
tak to je husté.. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
6.8.12 17:25
@smurfka píše:
@Hodaka
tak to je husté.. :mrgreen: :mrgreen:

no moc né, teď mám auto na CNG a to je spešl místo, tam nic nevoní :zed: chudák no :lol:

• Citovat
  • Upravit
17013
6.8.12 17:27
@Bohemund píše:
http://www.domestos.cz/…niverzal.php tady to je on, si přečtete třeba bezpečnostní list, tam je složení. Hlavně se vsadim, že ty same maminy pak nadavaji na diskuzich ze si nekdo koupi neco s eckem :D
:palec: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.8.12 17:35
@Hodaka píše:
to ani zkoušet nebudu, by se škubal a já ho nepřeperu :lol:

by šel dobrovolně, ne? To neví, čím jsi to předtím umyla - napusť mu vanu, zapal svíčku, dej cígo a řekni, ať si odpočine :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.8.12 17:37
@Hodaka píše:
a když jsem fakt na voňavé benzínce, tak mám pomalu orgasmus :mrgreen:

a která je teda nejvoňavější? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.12 17:50

Koupeme od narození v normální vaně, máme to pěnové lehátko, tak vaničku nepoužíváme, navíc do velké se mi vlezou najednou obě děti, na vanu používám jednou denně domestos a jar na omytí. Nějak nevidím, že by to děckám dělalo zle, ale taktu vanu umyju ráno tím domestosem a děcka koupu až večer, jestli to třeba nějak nevyprchá :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.12 17:54
@Hodaka píše:
a to dítě se pak rozpustí?

Hodako mi se děti ještě nerozpustily :think: asi to moc v té vodě rozředím :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
6.8.12 18:52
@Zebra píše:
by šel dobrovolně, ne? To neví, čím jsi to předtím umyla - napusť mu vanu, zapal svíčku, dej cígo a řekni, ať si odpočine :jazyk:

ty vogo ty to máš vychytaný, to by mě nenapadlo :think: nj, mladá nezkušená blondýna :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4