Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Hodaka píše:…a vypustí
a to dítě se pak rozpustí?
Tak snad se ta vanička důkladně opláchne, než se do toho dá dítě, ne? tak proč by se to tím nemohlo mýt ![]()
Já tedy vaničku (u nás kyblík) jen vypláchla horkou vodou… přišlo mi nesmyslné ji drhnout nějakou desinfekcí, proč jako
a že je mastná, to ji budu odmašťovat, abych tam při dalším koupání zas nalila olejíček ![]()
@j.a.n.i1 on ten olejíček na tom plastu docela drží, a když se dává často, jako třeba u nás, tak při pouhém vyplachování tam časem udělá takový nehezký lepkavý film…proto olejovou vaničku je fakt lepší občas vzít nějakým odmašťovadlem
I když Domestos mě nikdy nenapadl, jak už jsem psala, ten jsem spotřebovala do wc, vaničku beru běžným čistícím prostředkem
Ten domestos v kufříku byl záchodovej, mýt tím vaničku
to je dobré, že si někdo nečte etikety mě překvapuje, buď ráda, že malá nemá kožní problémy. vaničku zásadně myju když je třeba jarem a dobře opláchnu, to stačí a bohatě ![]()
@Bohemund píše:
A nadobí tim umyju taky ne?
domestosem? já myju nádobí jarem nebo v myčce ![]()
@Hodaka píše:
a to dítě se pak rozpustí?
No jako pro novorozeně mýt vaničku záchodovým čističem je docela síla. Miminko by si z toho mohlo odnést kožní problémy, stačí když se málo vypláchne, záchodovým čističem nemeju ani vanu nám
Na vaničku stačí horká voda a občas jar ne? co na ni chceš čistit? ![]()
@Etcetera78 píše: …a vypustí
a je klid
škoda že tam nejdou poskládat puberťáci
![]()
@monika32 píše:
No jako pro novorozeně mýt vaničku záchodovým čističem je docela síla. Miminko by si z toho mohlo odnést kožní problémy, stačí když se málo vypláchne, záchodovým čističem nemeju ani vanu námNa vaničku stačí horká voda a občas jar ne? co na ni chceš čistit?
já jsem jako první příspěvek napsala že jsem ji myla jarem
jen mi nepřijde zas tak šílené a dítě ohrožující na životě ji umýt tím domestosem, vždyť se to opláchne ne? a nám ji teda myju domestosem, a vlastně prcek se v ní koupe od asi dvou měsíců a žije, a má i kůži ![]()
@smurfka taky jsem tam měla domestos, ale nebylo tam psáno nic o tom, že by byl vhodný pro děti. Měla jsem malý černý, který ted výdávám normálně v krámě ve velkém balení mezi ostatními přípravky. Ale je to už asi 3 roky ![]()
Jo a na mastnou vaničku jsem používala buď dětský šampon, co sjem měla po ruce, nebo klasickej jar. Vždycky poctivě spláchla a na to že je dcera atopik, nebyl problém ![]()
@monika32
opakuju znova že domestos není jen na záchod je to i na vany, kachličky umyvadla a jiné..já teda vanu dospěláckou myju normálně savem tak nevím - občas se ty vany zašpiní..a nejsem ani alergik ani bez kuže..
@smurfka píše:
@monika32
opakuju znova že domestos není jen na záchod je to i na vany, kachličky umyvadla a jiné..já teda vanu dospěláckou myju normálně savem tak nevím - občas se ty vany zašpiní..a nejsem ani alergik ani bez kuže..
jsi uchylačka na čistící prostředky? já jo
miluju tu vůni ![]()
@Hodaka píše:
já jsem jako první příspěvek napsala že jsem ji myla jaremjen mi nepřijde zas tak šílené a dítě ohrožující na životě ji umýt tím domestosem, vždyť se to opláchne ne? a nám ji teda myju domestosem, a vlastně prcek se v ní koupe od asi dvou měsíců a žije, a má i kůži
Já jsem asi teda jiná, já meju záchod, koupelnu i kuchyň každé jiným čističem.. Na to určeným, mě by to přišlo hnusné cpát si do vany domestos na záchod
o vaničce to teda platí tuplem, mě jen hlavně zarazilo, že někdo se ani nepodívá co to je a použije to pro dítě ![]()
Ale ja neříkám, že by ho to mělo rozpustit ale i netvdte, že Vám přijde naprosto normální myt vanicko pro miminko savem nebo domestosem, to jsou pěkna svinstva