Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
snažím se alespoň trochu si zpříjemnit tahle hnusná vedra, tak bych už nejradši začala prát na miminko. Termín máme 10.10. - není na to ještě brzy? ![]()
@Nikca_Ko já mám teda termín 18.10. a prát se chystám až v srpnu, tak v půlce.
@Nikca Ko jestli se nudíš a nemáš co dělat tak klidně per:-)) já mám termín 28.11 a už mám vypráno
taky jsem se nudila:-)
Ja mam termin v pulce zari a neperu, ted by to teda krasne slo, ale ja ty oblecky nemam kam dat, musime nejdriv poresti skrine a to se obavam, ze bude na posledni chvili ![]()
Pokud je nuda veliká a těšení ještě větší, tka klidně vyper, usuš, vyžehli
nic nebrání tomu, to pak udělat znovu ![]()
Děkuju za rady
Místa mám spousty, mimnku jsme koupli novou komodu, tak už tam mám všechny oblečky pro novorozence pěkně naskládané, ale nevyprané. Původně jsem si to plánovala taky až na srpen, ale nějak to už nemůžu vydržet ![]()
Mám termín 12.10.a zatím neperu, mě se zase nechce stát v tom vedru u žehličky
Ale vidím to tak na srpen. A co postýlku? Tu postavíte kdy? ![]()
Ja jsem se nenudila, termin jsem mela 29.8., vsecko jsem mela vyprany a vyzehleny v kvetnu a miminko se narodilo v 25.cervna. a ted, kdyz nas pustili z nemocnice jsem rada, ze mam nachystano
@Tereza1986 Tak postýlku jsme měli koupenou už někdy v 11tt (chytli jsme výprodej v IKEA) a postavenou ji mám už asi 3 týdny
Manžel měl denní, t. j. celý den sama doma, tak jsem se chopila šroubováku a už to jelo
No a protože samotná postavená postýlka vypadá smutně, tak jsem rovnou povlékla peřinky, přidělala kolotoč a hrazdičku se zvířátkama. ![]()
Já mám termín 4.10. a vše vypráno, nachystáno a postýlku už máme v ložnici také připravenou
mám ráda, když je to radši o dost dopředu nachystané, než potom něco nestihnout ![]()
@zelenaprisera Teda, to si ale pospíšilo na svět
Je pravda, že je to jen a jen na něm, kdy se rozhodne vylézt na svět. Pak je nachystaná komoda k nezaplacení ![]()
@svatka_sofi To já taky. Tak jsem se asi nechala „ukecat“, jdu prát ![]()
Já už mám oblečky všechny vyprané, vyžehlené a naskládané v komodě, to stejné deky a podobně. Postýlka je složená, není ještě umytá, matrace není vybalená. Dokupujeme teď záležitosti typu chůvičky, monitor atd. Ne, že bych byla s praním a žehlením taková aktivka, ale nikdy nevím, jestli se mimču nebude chtít dřív, tak ať má alespoň spaní a oblečení ready
.
Tak já mám termín o měsíc později a už mám vypráno. Ted jen to co dokoupím a hotovo.Je na to ideální počasí tak proč ne? Je pravda že čekám druhý, u prvního jsem neměla ještě všechno ani nakoupeno.
@Nikca_Ko Přesně,taky jí mám doma pomalu od začátku a taky IKEA
akorát já a šroubovák, to nejde dohromady
No nic, manžel má dovču, tak ho zaúkoluju. Sakra, jste mě nějak na ty přípravy navnadily ![]()