Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky maminky,
chci se zeptat, kdy je vhodné začít v těhotenství nakupovat a kdy jste začali nakupovat vy? Na pověry nevěříme, takže nám je to vcelku jedno
Dneska jsem 11+5tt a nakoupila jsem tři věci v neutrálních barvách a celkem zaplatila 200,–Kč. Myslím, že to byl dobrý kup ![]()
Tak se ptám: KDY JSTE ZAČALY NAKUPOVAT VY A KDY JE VHODNÉ ZAČÍT NAKUPOVAT? ![]()
Nevím kdy je to vhodné ale já jsem začala po výsledkách z 1 screeningu:-)
Ve 13tt nám řekli pohlaví takže jsem nakoupila pár věcí a kočárek, ale s většími nákupy jsme čekali po 20tt aby bylo pohlaví opravdu potvrzené. jinak pokud jsi z Prahy nebo okolí tak v září bude v LETŇANECH VELETRH aa tam se dá na spoustu věcí sehnat docela dobrá sleva. my pak měli na většinu výbavičky 20%
Ahoj tak já první věc koupila, ten když jsem měla první pozitivní testík.. na pověry nevěřím, takže hned jak byly // začala jsem nakupovat…dlouho mě to, ale nevydrželo.. měsíc jsem zvracela od rána do večera, tak na to nebyla naláda, ale jak se mi udělalo líp nakupovala jsem znova…ted už mám dá se říct vše a dokupuji drobnosti ![]()
Já začala až po 20 týdnu, ne že bych byla pověrčivá, ale furt mi přišlo, že je času dost ![]()
Teď jsem 26tt a oblečky mám snad všechny - teda alespoň to tvrdí mamka, který mi to všechno prala ![]()
První věci jsme koupili po screeningu a pak, co se zrovna líbilo nebo hodilo, většinu teda až ke konci. Zase je potřeba se zamyslet nad tím, že ty věci budeš muset doma skladovat. Ke konci těhu už jsem šílela z toho, že se po bytě nehnu kvůli krabicím s postýlkou, kočárkem, nábytkem, přebalovákem, vaničkou atd. Zabere to dost místa.
My nic moc, ale jakmile jsme to oznámily rodičum tak muj otčím hned druhy den koupil botičky:) a pak začala lavina, my koupili jen pár věcí ale vše nakoupili babičky strejdove a tetičky takže se v oblečení, pudříku a plen trochu topíme ![]()
Ahojky, u prvního těhu jsem nakupovala už v 10tt pár věcí a den po nákupu jsem potratila, tak to bylo takové smutné.. Ale teďka jsem začala nakupovat až v 14.tt po NT+ screeningu
Předpokládám ale, že kočárek a další větší věci budeme kupovat až na poslení chvíli..
Děkuji všem holky a @Lizzi, moc mě potrat mrzí, mě zemřela dcera, když měla 1 rok ![]()
Ja jsem par veci taky nakoupila takhle brzo, ale moc jsem je pak nepouzivala. Ja teda musim nakupovat postupne, ale prijde mi ze cim driv clovek nakupuje, tim vic koupi blbosti, nebo nepraktickejch veci, ktere pak nevyuzije ![]()
taky ti ty veci budou doma lezet, muzou se omrzet, nebo casem zjistis, ze by jsi vlastne radsi chtela neco jineho. Neco je lepsi dobre promyslet a s nakupem nespechat - treba kocarek. Me se za tehotenstvi docela zmenily preference.
@densis jejda
, to me moc mrzi… takze uz asi vic co je treba, takze to je taky jina.
Já si první sadu bodýček koupila po potvrzeném těhotenství, jako odměnu.
Jinak jsme začali nakupovat po velkém UTZ. ve 20tt. Všechno tak nějak postupně, nebyla to potom taková pálka najednou a hlavně, někdy od 30tt. se mi už nechtělo vůbec nic dělat, natož nakupovat výbavičku, takže jsem se plácala do kolen, jaká jsem dobrá, že už mám všechno z krku a nachystané. ![]()
@densis tak to je úplně o něčem jiném, to se tam moje zkušenosti s tímhle nedá vůbec srovnat.. je mi to líto, ať Ti dopadne těhotenství dobře ![]()
Já jsem nakupovala taky tak po tom 3. měsíci, zrovna když jsem kápla na něco pěknýho nebo levnýho. A 3 kousky za 200Kč je podle mě celkem dobrá cena. Hlavně toho nenakupuj moc. Miminko ti ze všeho strašně rychle vyroste.
Asi když mi potvrdili srdíčko, tak jsem začala vybírat, někdy od 4. měsíce jsem kupovala cca. Po trochách a pomalu se to střádalo
na pověr taky nevěřím ![]()