Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@IvkaH píše:
Koupeme od narození v normální vaně, máme to pěnové lehátko, tak vaničku nepoužíváme, navíc do velké se mi vlezou najednou obě děti, na vanu používám jednou denně domestos a jar na omytí. Nějak nevidím, že by to děckám dělalo zle, ale taktu vanu umyju ráno tím domestosem a děcka koupu až večer, jestli to třeba nějak nevyprchá.
taky si myslím že to nic neudělá..to bysme museli ty děti v tom koupat..když vanu umyju po koupání a pak před dalším koupání opláchnu, tak tam nemůže nic zůstat..a pokud jo, tělo si zvykne..dyt jen kolik je chemikálií ve vzuchu..jdu na procházku ven kolem tlavní štrase a přejede tam milion aut, takže žádný zdravý vzdoušek..dítě které není zvyklé na desinfekční prostředky potom nastoupí do školky a onemocní, protože se tepr setká poprvé se savem nebo domestosem..
@Hodaka píše:
a nebo máš divný děti![]()
![]()
i to je možné
jo a představ si, že denně myju podlahu domestosem a pak to po ní lozí mimino
![]()
@IvkaH píše:
i to je možnéjo a představ si, že denně myju podlahu domestosem a pak to po ní lozí mimino
![]()
![]()
no to mi ani nepovídej, jéžiši kriste chuďátko nebohý, vlastní matka ho chce otrávit ![]()
@Hodaka píše:
![]()
no to mi ani nepovídej, jéžiši kriste chuďátko nebohý, vlastní matka ho chce otrávit
tož jen chci, aby byla čistá zem, když si tam furt někdo hraje ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12275.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12275.gif. celysvet. cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik
jdu se zahrabat jak pštros ![]()
Já to občas přeletím šamponem. Ale malou vaničku. Velkou drhnu cifem. A občas savem. Malého koupu ve vaničce, ale už jsme spolu byli i ve velké vaně. Nestalo se nám nikomu nic ![]()
Jéžiš, já malýho koupala od malička ve velké vaně a tu myju normálně Domestosem (kde je psáno, že je výhradně na WC?
). Domestos se zhruba po dvaceti minutích rozkládá na soli a vodu, navíc se opláchne a je to. A když přišel na řadu nočník a po něm záchodové prkénko, opět jsem myla Domestosem. Nepřehánějte to, když ho používáte správně, tak se fakt nic nestane. ![]()
Kvůli vám jsem dnes koukla do skříně a zjistila, že mám na wc ten Domestos 24 tyrkysovej, takže jsem s tím dnes drhla celej barák
![]()
@Zebra píše:
Kvůli vám jsem dnes koukla do skříně a zjistila, že mám na wc ten Domestos 24 tyrkysovej, takže jsem s tím dnes drhla celej barák![]()
![]()
a ráno máte všichni oloupanou kůži a vypadají vám vlasy ![]()
@Hodaka píše:
a ráno máte všichni oloupanou kůži a vypadají vám vlasy
hahaha
Že víš proč se směju
![]()
@IvkaH píše:
hahahaŽe víš proč se směju
![]()
![]()
jestli to je proto, co si myslím, a já si myslím že jo
tak od tebe vůbec není hezké smát se postiženému člověku ![]()
@Hodaka píše:
a ráno máte všichni oloupanou kůži a vypadají vám vlasy
@smurfka píše:
no jo..do záchodu, když se podíváte na druhou stranu tak to je většinou na více použítí než záchod, většinou na mytí koupelny, kachliček, umyvadel a tak..mě to teda s tím plastem nic neudělalo..v použití píšou že se to má mýchat s vodou v plastové nádobě většinou..takže to vanu určitě nerozežere..
tak hlavně, jestli to neudělalo nic dítěti, plast bych fakt neřešila. savo, domestos, to jsou takové hnusy, že fakt dobrovolně nepoužívám.
@Hodaka píše:
jestli to je proto, co si myslím, a já si myslím že jotak od tebe vůbec není hezké smát se postiženému člověku
@smurfka píše:
ocet mam spojený se všima ( nebo všema? )..když jsme byli malé tak nám v tom máma koupala hlavu aby se ta vši udusili:o)) ale jinak tlačenka s octem je mnam..
A co se týká tématu, tak dětskou vaničku tekutým mýdlem, jarem, nejvíc cifem.
a nebo máš divný děti