Výrustky/ocásky v pochvě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.6.23 16:27

Výrustky/ocásky v pochvě

Prosím nevíte co jsou ty jakože ocásky 2 co tam jsou vidět? Docela mě to vyděsilo, když mi to manžel řekl.
Kondilomata to nejsou, to je vidět na první pohled, vůbec nevím co by to mohlo být.
Děkuju moc za případnou radu.

edit admin: foto smazáno

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1000
22.6.23 16:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.6.23 16:42

@admin

Příspěvek upraven 22.06.23 v 16:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33379
22.6.23 16:46
@Anonymní píše:
Prosím nevíte co jsou ty jakože ocásky 2 co tam jsou vidět? Docela mě to vyděsilo, když mi to manžel řekl.
Kondilomata to nejsou, to je vidět na první pohled, vůbec nevím co by to mohlo být.
Děkuju moc za případnou radu.

Jsi natvrdlá? Smaž to proboha :zed:
@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11388
22.6.23 16:47

To jsem ještě neviděl 8o 8o 8o Není to Photoshop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.23 16:50

Někomu takhle zůstanou zbytky po panenské bláně, záleží na tloušťce blány

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.6.23 16:51

To se ti hloupost tlačí ven i frndou. Příjde to normální dávat rozcapenou fotku na internet?

• Citovat
  • Upravit
1000
22.6.23 16:54

Je to troll. Zakladatelka je @Tereza616, která si tu hraje na diskutující.

Dnes už x-tá debata.

@Janli píše:
To se ti hloupost tlačí ven i frndou. Příjde to normální dávat rozcapenou fotku na internet?

Příspěvek upraven 22.06.23 v 17:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4331
22.6.23 16:56
@Anonymní píše:
Někomu takhle zůstanou zbytky po panenské bláně, záleží na tloušťce blány

k tematu nic nemam, resila bych na gynde a ne tady (kdyz to pani nevadi dat intimni fotku na net, tak ji urco nebude vadit zajit na gyndu, a ne ta fotka me nepohorsuje, je v sekci gynekologicke potize a pekne to neni, zadani to splnuje)

ale tohle me zaujalo, zbytek panenske blany, to jako fakt? vau, lidske telo je plne prekvapeni… nicmene to asi nebude tento pripad, kdyz to prekvapilo i manzela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.6.23 17:01
@Anonymní píše:
Někomu takhle zůstanou zbytky po panenské bláně, záleží na tloušťce blány

Opravdu je tohle možný? Taky to slyším poprvý, myslela jsem že panenská blána je tenká a tohle vypadá že má paní normálně tlustý nějaký výrustek, navíc když je vdaná, tak asi nebude odpaněná chvilku ne? 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.23 17:06
@Tereza616 píše:
Opravdu je tohle možný? Taky to slyším poprvý, myslela jsem že panenská blána je tenká a tohle vypadá že má paní normálně tlustý nějaký výrustek, navíc když je vdaná, tak asi nebude odpaněná chvilku ne? 😆

no, mě se to stalo po prvním porodu, vypadá to jako ocásek, gynekolog mi nabídl, že to uřízne, že to je nějaký zbytek po panenské bláně, který se porodem uvolnil. Kdybych to sama neměla podobné, tak tomu taky nevěřím :-)

• Citovat
  • Upravit
27258
22.6.23 17:18

Tak teď už jsem na Emiminu viděla skutečně všechno a můžu po 15 letech odejít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4331
22.6.23 17:18
@Anonymní píše:
no, mě se to stalo po prvním porodu, vypadá to jako ocásek, gynekolog mi nabídl, že to uřízne, že to je nějaký zbytek po panenské bláně, který se porodem uvolnil. Kdybych to sama neměla podobné, tak tomu taky nevěřím :-)

diky za zajimavou zkusenost, tohle jsem opravdu netusila, je to tu poucne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.6.23 17:19
@Anonymní píše:
no, mě se to stalo po prvním porodu, vypadá to jako ocásek, gynekolog mi nabídl, že to uřízne, že to je nějaký zbytek po panenské bláně, který se porodem uvolnil. Kdybych to sama neměla podobné, tak tomu taky nevěřím :-)

Ale je to super zkušenost teda, třeba to autorce pomůže a možná nejen jí 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
22.6.23 17:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie