Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Prosím nevíte co jsou ty jakože ocásky 2 co tam jsou vidět? Docela mě to vyděsilo, když mi to manžel řekl.
Kondilomata to nejsou, to je vidět na první pohled, vůbec nevím co by to mohlo být.
Děkuju moc za případnou radu.
Jsi natvrdlá? Smaž to proboha ![]()
@admin
Někomu takhle zůstanou zbytky po panenské bláně, záleží na tloušťce blány
To se ti hloupost tlačí ven i frndou. Příjde to normální dávat rozcapenou fotku na internet?
Je to troll. Zakladatelka je @Tereza616, která si tu hraje na diskutující.
Dnes už x-tá debata.
@Janli píše:
To se ti hloupost tlačí ven i frndou. Příjde to normální dávat rozcapenou fotku na internet?
Příspěvek upraven 22.06.23 v 17:40
@Anonymní píše:
k tematu nic nemam, resila bych na gynde a ne tady (kdyz to pani nevadi dat intimni fotku na net, tak ji urco nebude vadit zajit na gyndu, a ne ta fotka me nepohorsuje, je v sekci gynekologicke potize a pekne to neni, zadani to splnuje)
ale tohle me zaujalo, zbytek panenske blany, to jako fakt? vau, lidske telo je plne prekvapeni… nicmene to asi nebude tento pripad, kdyz to prekvapilo i manzela
@Anonymní píše:
Opravdu je tohle možný? Taky to slyším poprvý, myslela jsem že panenská blána je tenká a tohle vypadá že má paní normálně tlustý nějaký výrustek, navíc když je vdaná, tak asi nebude odpaněná chvilku ne? 😆
@Tereza616 píše:
Opravdu je tohle možný? Taky to slyším poprvý, myslela jsem že panenská blána je tenká a tohle vypadá že má paní normálně tlustý nějaký výrustek, navíc když je vdaná, tak asi nebude odpaněná chvilku ne? 😆
no, mě se to stalo po prvním porodu, vypadá to jako ocásek, gynekolog mi nabídl, že to uřízne, že to je nějaký zbytek po panenské bláně, který se porodem uvolnil. Kdybych to sama neměla podobné, tak tomu taky nevěřím ![]()
Tak teď už jsem na Emiminu viděla skutečně všechno a můžu po 15 letech odejít ![]()
@Anonymní píše:
no, mě se to stalo po prvním porodu, vypadá to jako ocásek, gynekolog mi nabídl, že to uřízne, že to je nějaký zbytek po panenské bláně, který se porodem uvolnil. Kdybych to sama neměla podobné, tak tomu taky nevěřím
diky za zajimavou zkusenost, tohle jsem opravdu netusila, je to tu poucne ![]()
@Anonymní píše:
no, mě se to stalo po prvním porodu, vypadá to jako ocásek, gynekolog mi nabídl, že to uřízne, že to je nějaký zbytek po panenské bláně, který se porodem uvolnil. Kdybych to sama neměla podobné, tak tomu taky nevěřím
Ale je to super zkušenost teda, třeba to autorce pomůže a možná nejen jí 😁
Prosím nevíte co jsou ty jakože ocásky 2 co tam jsou vidět? Docela mě to vyděsilo, když mi to manžel řekl.
Kondilomata to nejsou, to je vidět na první pohled, vůbec nevím co by to mohlo být.
Děkuju moc za případnou radu.
edit admin: foto smazáno