Negativní těhotenský test a zpoždění menstruace o 10 dnů

4
21.6.23 00:30

testy negativ,mens. 10 dní zpožděním a jen na jeden den

Ahoj, jsem už bezradná a nevím co se děje. S přítelem jsme měli měsíc zpět nechráněný sex v období ovulace. Testy vycházejí negativní, nejdříve mě bolela jak prsa tak v levém podbříšku a často mě bolela hlava. Teď mě ale při močení bolí v pravém podbříšku a jsem furt nafouklá, někdy bolest pocítím i když třeba jen ležím. Jenže menstruace měla 10 dní zpoždění a já jsem pořád vyčkávala a pak přišla, ale v podobě že ze mě jednou vyšlo nějaké množství krve a to bylo vše, normálně mám menstruaci 4-5 dní. A hlavně ta bolest v pravém podbříšku, začínám se bát jestli nejde třeba o mimoděložní těhotenství.. Máte někdo zkušenost? Samozřejme doktora navštívím co nejdříve to půjde, ale dneska mi to začalo v hlavě hodně hlodat skrz tu bolest podbříšku. Tak zkouším zde, děkuji moc za každou odpověd :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11895
21.6.23 05:23

Pokud byl nechráněný styk jen jednou před tím měsícem tak už by byl test jasně pozitivni..a to i při mimoděložní těhotenství…těhotná nebudeš..spíš pracuje psychika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
21.6.23 08:32

Na testu už by to určitě vidět bylo, ale k lékaři samozřejmě skoč. Teď i ta hlava pracuje dost si myslím, já ty příznaky taky vidím stále a na každém kousku těla :D

• Citovat
  • Upravit
4
21.6.23 10:35

@Mista1 Děkuji moc za odpověď :) Já jsem právě poslední test dělala asi minulý týden a nic. Tak už jsem se s tím smířila, ale ta jednodenní menstruace ještě s takovým zpožděním mi zase nasadila do hlavy brouka. Ta bolest v podbříšku ještě většího, napadl mě pak ještě slepák. No skočím k doktoru a snad mi dá jasnou odpověď nebo aspoň vyvolávačku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.6.23 14:50

@Meda23 mohla ti prasknout cysta. Co ti rekl dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.6.23 17:07

@MonaSun No mám 5cm cystu na vaječníku, říkal doktor, že vyrostla rychle takže teď čekám na výsledky co je to za typ a buď operace nebo uvidíme dál :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
25.6.23 14:33

@Meda23 ty brdo, myslela jsem si to. Ja mela taky cystu, 1× praskla sama po 14dnech spozdeni, myslela jsem si, ze jsem tehotna, mela jsem i priznaky, ale testy neg. Pak po 5mes jsem mela dalsi, uz jsem to na sobe poznala a zacala jsem hned uzivat gynex, po 2dnech mi praskla a pak uz jsem ji nemela. 3mes jsem jeste uzivala gynex a pak jsem po 3.otehotnela 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.6.23 17:20

@MonaSun Mě to taky napadlo jak jsem nad tím přemýšlela. No my se o miminko ani nějak nesnažíme, ale kdyby to přišlo byl by to zázrak, sice teď velké starosti a bylo by to složitější než kdyby bylo plánované, ale myslím že bychom to zvládli. Radši bych miminko než cystu protože můj pan doktor mi to podal pomalu jako kdybych měla rakovinu takže jsem byla dost v háji nejdříve, než jsem si to zjistila sama :D Každopádně díky moc za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.23 10:25

Zpoždění 5 dní - test negativní

Ahoj holky, přišla jsem si taky trochu ulevit.
S partnerem nechráněný sex sice máme, ale přítel má suchý orgasmus (při orgazmu z něj laicky řečeno nic moc neteče), takže počítáme, že až budeme zakládat rodinu, budeme zkoušet mese/tese, do té doby ale vlastně nevíme, jestli se spermie tvoří v pořádku a pouze se nedostanou ven, nebo se netvoří vůbec. Je fakt mizivá šance, že by se nějaká propracovala ven (pravděpodobně je tam něco porušeno/přerušeno po operacích, které prodělal v dětství, ale doktoři pořádně neví a řešit nechtějí dokud se vyloženě nesnažíme o dítě).

Já s tímhle vším počítám od začátku, proto jsem byla celou dobu v klidu, normálně mám celkem stabilní cyklus 28 dní, velmi výjimečně s odchylkami kdy nejkratší byl 24, nejdelší 31. Pohoda. Teď už mám ale 5 dní zpoždění a od včerejška mi do hlavy skočila šílená myšlenka, že co kdyby se přeci jen stal malej zázrak. Celej den jsem se okřikovala, že je to hloupost, ale pro jistou jsem si koupila test, že pokud do rána pořád nic, tak si ho udělám.
No - samozřejmě negativní. A mě to je líto, strašně.
Chtě nechtě tam nějaká naděje vzklíčila a já si s tím teď nevím rady.

Moje otázka na vás zní - kdyby tam něco bylo tak by se to touhle dobou už muselo prokázat, že? :zed: :(

• Citovat
  • Upravit
Mista1
27.6.23 10:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky, přišla jsem si taky trochu ulevit.
S partnerem nechráněný sex sice máme, ale přítel má suchý orgasmus (při orgazmu z něj laicky řečeno nic moc neteče), takže počítáme, že až budeme zakládat rodinu, budeme zkoušet mese/tese, do té doby ale vlastně nevíme, jestli se spermie tvoří v pořádku a pouze se nedostanou ven, nebo se netvoří vůbec. Je fakt mizivá šance, že by se nějaká propracovala ven (pravděpodobně je tam něco porušeno/přerušeno po operacích, které prodělal v dětství, ale doktoři pořádně neví a řešit nechtějí dokud se vyloženě nesnažíme o dítě).

Já s tímhle vším počítám od začátku, proto jsem byla celou dobu v klidu, normálně mám celkem stabilní cyklus 28 dní, velmi výjimečně s odchylkami kdy nejkratší byl 24, nejdelší 31. Pohoda. Teď už mám ale 5 dní zpoždění a od včerejška mi do hlavy skočila šílená myšlenka, že co kdyby se přeci jen stal malej zázrak. Celej den jsem se okřikovala, že je to hloupost, ale pro jistou jsem si koupila test, že pokud do rána pořád nic, tak si ho udělám.
No - samozřejmě negativní. A mě to je líto, strašně.
Chtě nechtě tam nějaká naděje vzklíčila a já si s tím teď nevím rady.

Moje otázka na vás zní - kdyby tam něco bylo tak by se to touhle dobou už muselo prokázat, že? :zed: :(

Za 5 dní zpoždění už by něco vidět být mělo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.23 10:33

@Mista1 Díky za odpověď. Taky si to myslím, ale četla jsem tu kdysi různě o případech kdy měli holky negativní testy ještě po dvou týdnech, to mi přijde ale jako šílená rarita, to už se tu asi jen chytám stébel. Samotnou mě překvapilo jak moc mě to zasáhlo. Nějak se mi před třicítkou asi už bouří hormony.

• Citovat
  • Upravit
Mista1
27.6.23 11:01
@Anonymní píše:
@Mista1 Díky za odpověď. Taky si to myslím, ale četla jsem tu kdysi různě o případech kdy měli holky negativní testy ještě po dvou týdnech, to mi přijde ale jako šílená rarita, to už se tu asi jen chytám stébel. Samotnou mě překvapilo jak moc mě to zasáhlo. Nějak se mi před třicítkou asi už bouří hormony.

Tak možné to je, není vyloučené nic, jakou citlivost měl test, který jste použila? Kamarádka je teď po IVF a až 6 den má dejme tomu čárku, žádná dálnice to není stále. Záleží, jak rychle to hcg roste. Ale aspoň něco málo by být vidět asi mělo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mista1
27.6.23 11:02
@Anonymní píše:

V každém případě Vám moc držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.23 11:58

@Mista1
10mUI/ml a bylo vyloženě sněhobílo, to fakt nevypadá. To už by bylo moc náhod dohromady.
Naopak si říkám, že spíš teda když už něco, tak hrozí nějaká cysta (ty jsem měla v minulých letech už dvě obrovský), nebo myom. Volala jsem na gyn, sestřička mě odkázala ať si zavolám odpoledne a poradím se přímo s doktorkou, tak uvidím co mi poví. :roll:
Každopádně moc děkuju. Potřebovala jsem to někomu složit, abych se tu v práci nerozbulela před kolegyněmi. :oops:

• Citovat
  • Upravit
204
27.6.23 13:48

Tak doktorka mi řekla, že mám čekat, testovat a pokud zpoždění bude 14 dnů, tak se mám objednat. Ale jak mám probůh přežít to čekání aniž bych podvědomě pořád nedoufala, to mi asi nikdo nepoví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí