Kapky na hormon. nerovnováhu?

Anonymní
20.6.23 00:03

Kapky na hormon. nerovnováhu?

Ahoj holky,
Nemate některá nějaký tip na kapky na hormonální nerovnováhu po vysazeni HA.
Je opravdu dobrý ten gynex? Četla jsem, že dost lidem nepomohl.
Můj problem je ten, že po vysazení HA asi před půl rokem se mi šíleně pobouřily hormony - mám nesnesitelné panické ataky během ovulace, nespavost, problémy s pleti - úplně šílené, nikdy jsem neměla akné, ale teď je to jak v pubertě - boláky na zádech, na obličeji, takové ty krupičkové pupínky na obličeji, rukách, hubnu ikdyž jím normálně no katastrofa.
Menstruace sice přišla teď 2 měsíce po sobě relativně pravidelně, ale jinak si chodí jak se ji zachce. 8o
Opravdu nejvíc mě trápí ty panické ataky během ovulace a menstruace, kdy mám strach, že budu mít třeba psychózu nebo se zblázním, no snad mi rozumíte. Nikdy jsem panické ataky nemívala.
Vysadila jsem antikoncepci proto, že se mi po ní rozjelo autoimunitní onemocnění a doktor mi kázal už rok a půl ať vysadím.
Děkuju moc. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.6.23 00:07

Jinak mám poslední měsíc-dva ještě takové divné navaly horka. Buď večer nebo během dne se mi buď navalý teplo do obličeje a nebo se mi začnou šíleně potit ruce a nohy..
Přemýšlím ještě nad štítnou, ale dělala jsem si samotest a byl negativní :mrgreen:. Tak nevím

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
20.6.23 06:36

Gynex nebo Pupalka od Jarmily Podhorne ;) za me je lepsi ta pupalka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10486
20.6.23 07:45

Pupalka a drmek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.6.23 10:29

Mě ty kapky gynex nejspíš pomohli po vysazení HA, prvně jsem ji vysadila bez kapek, jen tak a hrůza pleť, celý rok jsem pořádně nedostala MS, vždycky po vyvolavacce a pak zase nic, pak jsem to nevydržela kvůli tomu akné a znovu ji začla brát. Pak jsem to zkusila znovu za tři roky a to jsem tři měsíce před vysazením už brala tyto kapky a pleť se nezhorsila a MS naskočila. Je tomu 4 roky. Ještě se doporučuje maca peruánská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí