Ahoj holky, před cca 2 mesicema mi na ultrazvuku na gynekologii našla doktorka cysru cca 3cm, folikulární. Pořád ji ale cítím…zajímá mě, po jake době vám sama praskla? Měla jsme i na začátku roku, ale s tou jsme byla na laparoskopii a před rokem opět velká cysta, ta praskla po měsíci no a teď dva měsíce a ja ji furt cítím myslím že určitě nepraskla…menstruaci nemám z důvodů HA u které prostě mensteuaci nemám, takže mi ani nemá asi kdy prasknout? Nechce se mi na gynekologii pro agolutin nebo něco podobného kdybyste měly nějaké rady budu ráda. Díky
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj holky, před cca 2 mesicema mi na ultrazvuku na gynekologii našla doktorka cysru cca 3cm, folikulární. Pořád ji ale cítím…zajímá mě, po jake době vám sama praskla? Měla jsme i na začátku roku, ale s tou jsme byla na laparoskopii a před rokem opět velká cysta, ta praskla po měsíci
no a teď dva měsíce a ja ji furt cítím
myslím že určitě nepraskla…menstruaci nemám z důvodů HA u které prostě mensteuaci nemám, takže mi ani nemá asi kdy prasknout? Nechce se mi na gynekologii pro agolutin nebo něco podobného
kdybyste měly nějaké rady budu ráda. Díky