Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hledám kvalitní vysavač v cenové relaci max. kolem 10 tisíc. Jsem alergik na prachové roztoče, máme dvě kočky a tudíž barák plný chlupů a většina podlah u nás je lino a dlažba (o prachu ze stavby ani nemluvím). Prosím o vaše zkušenosti, potřebuju něco s kvalitnějším filtrem kvůli těm roztočům, aby se do toho dobře sháněly náhradní pytlíky a nesmí to stát o moc víc než těch 10 tis. protože náš starej vysavač právě odešel, a smeták s mopíkem těžce nestíhají, tudíž nemůžeme čekat až našetříme víc.
Bludička+Kamča+Janeček
Ahoj,
v jednom časopise „Bydlení“ jsem objevila tyhle.
Teď na ně nemáme, ale jinak se mi moc líbí. Cena je kolem těch 10 000,–
http://www.dyson.cz
Ahoj bludičko, pokud jsi alergik, tak bych asi investovala do dražšího přístroje, dá se pořídit i na splátky, např. vorwerk, lux. Na tomto bych asi nešetřila. I kvůli dětem, které můžou být alergické po tobě. Osobní zkušenost s vysavačem do deseti tisíc nemám, mám vorwerk, takže ti bohužel neporadím.
Bludicka viem, ze rodicia kupovali uz dost davno (urcite aj tak 5 rokov spat) electrolux okolo 7 tisic ma aj nieco co nejak spaluje roztoce, no neviem presne co a aky to je typ, ale je lahucky boli sme s nim velmi spokojni, tak skus pohladat na nete, urcite ho najdes ![]()
Ahojky Bludicko,
my jsme loni zakoupili „obycejnou“ Etu Trino a jsme navysost spokojeni. Ma sací výkon 2000W, existuje k nemu speciální nástavec pro tvrde podlahy-plovoučky, lina, dlažba, parkety,kterou máme (půlka bytu je bez koberce). Jsme maximálně spokojeni. Náhradní pytlíky i se
ou filtru za 100Kc. A stal neco kolem 5tis. Koukni na Etacky stranky. Trino se vyrabi v ruznych barvách, nas je zeleny a je prave na ty tvrde podlahy.
dobre poridte
Ahoj,
sice o koupi vysavace neuvazuji, ale az nam „odejde“ vysavac urcite bych uvazovala o koupi vysavace DYSON.
Takze take dekuji za tip-
Kac+H
Ahoj,my máme vysavač Vax proti roztočům a jsme s ním moc spokojení.Stál okolo 10 000.-kč
Bludicka píše:
Hledám kvalitní vysavač v cenové relaci max. kolem 10 tisíc. Jsem alergik na prachové roztoče, máme dvě kočky a tudíž barák plný chlupů a většina podlah u nás je lino a dlažba (o prachu ze stavby ani nemluvím). Prosím o vaše zkušenosti, potřebuju něco s kvalitnějším filtrem kvůli těm roztočům, aby se do toho dobře sháněly náhradní pytlíky a nesmí to stát o moc víc než těch 10 tis. protože náš starej vysavač právě odešel, a smeták s mopíkem těžce nestíhají, tudíž nemůžeme čekat až našetříme víc.
Bludička+Kamča+Janeček
Asi je to s krizkem po funuse - ale delsi dobu jsem se zabyval vyberem nejlepsiho vysavace
a dospel jsem k zaveru ze Miele rady S5 je pro me to prave - bohuzel v Cesku se z nelogicke priciny prodava za dvojnasobnou cenu nez v nemecku - cili- bud si ho nechte poslat z nemecka a nebo si u nas kupte radu S4 - ta neni tak predrazen - pokud jste opravdu tezky alergik tak s Hepa filtrem - jinam staci ten obycejny (i tak je hodne kvalitni).
Vážený pane, mluvíte mi z duše, a jestli jsme této ml. paní nepomohli můžeme poradit jiné, co dočte až sem.
Taky jsem si dělala super prohlídku trhu a testů a cen v obchodech a na e-shopech, ale jen v ČR a ve výsledku mám MIELE S4 ten nejobyčejnější typ (ty další jsou opravdu již promyšlenější modely s ovládáním, které se mi zdálo zbytečně drahé, když do všech jsou stejné sáčky a filtry a příslušenství) a koupila jsem si k němu po měsíci zkoušení té univerzální hubice /je na hladké podl. i koberce/ parketovou hubici na kloubu na hladké podlahy (máme všude jen PVC) a jsem maximálně spokojena, přesně jak jsem si představovala, aby to fungovalo. No a ten jejich sáček na prach, báječné.
Mám tento + kloubovou hubici dokoupit: http://www.miele.cz/…/S_4211.html
Tento je pro větší byt nebo pro dům, má vše co je třeba z dalších vhodných příslušenství a přitom žádný luxus, má rovnou i tu kloubovou hubici:
http://www.miele.cz/…5E_Co~~.html
Tento je pro alergiky, ale je to více méně tím HEPA filtrem, ten se dá dokoupit do každého miele vysavače + kloub. hub. dokoupit:
http://www.miele.cz/…00_Plus.html
Katalogy vč. cen miele bez problémů zašle, na netu není vše (nenašla jsem příslušenství).
TOTO NENÍ REKLAMA mamky, jen fakt dobrá zkušenost. A kupovali jsme v kamenném obchodě
http://www.miele.cz/…i-miele.html , miele na e-shopech více méně neprodává, popř. za téměř stejné ceny.
Chtěla bych, prosím, poradit. Zapla jsem vysavač, ale vysával hrozně málo, tak se podívám, jestli není plný pytlík, nebyl. Vyndám ho a ta díra byla trochu ucpaná, tak jsem z ní vyndala chuchvalce, vrátím zpátky pytlík, chci zapnout vysavač a nic. Nevíte, co s tím, proč najednou nejde zapnout, když ještě před tím šel? Kdyby byl ucpanej, tak by zapnout šel, akorát by moc nevysával, ne? Děkuji za jakoukoli radu, opravdu nutně potřebuju vysát koberec, tak bych byla ráda, kdyby mi někdo poradil, co mám dělat ![]()
@Martina1991 píše:
Chtěla bych, prosím, poradit. Zapla jsem vysavač, ale vysával hrozně málo, tak se podívám, jestli není plný pytlík, nebyl. Vyndám ho a ta díra byla trochu ucpaná, tak jsem z ní vyndala chuchvalce, vrátím zpátky pytlík, chci zapnout vysavač a nic. Nevíte, co s tím, proč najednou nejde zapnout, když ještě před tím šel? Kdyby byl ucpanej, tak by zapnout šel, akorát by moc nevysával, ne? Děkuji za jakoukoli radu, opravdu nutně potřebuju vysát koberec, tak bych byla ráda, kdyby mi někdo poradil, co mám dělat
A máš to v zásuvce? Já takhle vysávám, vysávám a najednou nic, ticho, nevysávám. Jdu jako správná žena k vysavači, rozdělám tu část, kde je pytlík, filtr, vyčistím, složím, zmáčknu zapínání, nic. Tak čekám na manžela, než se vrátí domů, přijde, zastrčí hloub do zásuvky a vysavač jede. No málem jsem se hanbou propadla, ale i takový věci se dějí ![]()
@Martina1991 Tezko rict, ja bych profoukla vsechny trubice, jeste zkontrolovala filtr…Mozna to muze byt i elektricky zkrat? Netusim…