vysavač delonghi aqualand
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vysavač delonghi aqualand
Dobrý den,
v obchodě mi byl představen tento vysavač http://www.eleshop.cz/…aland-187608 a byla sem z něj celkem nadšená, tak bych se chtěla vědět co a jak a jaký má plusy a mínusy.
DÍKY
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Ilčo,
máme ho doma a jsem s ním spokojená. I když nedávno jsem objevila robotické vysavače (http://www.kasa.cz/…-qq2-l-ivo-/)a to jsem trochu litovala, že jsem si před pár měsíci koupila tenhle ten.
Jinak, je to sice „humus“ když se čistí a to se musí po každém luxování, ale zase vím, že všechen ten „bordel“ co z něho vyházím je pryč a při příštím vysávání se nefouká zpátky ven. My máme psa, takže luxujeme pořád a je to síla, kolik prachu a chlupů je na podlaze - normálně to člověk ani nevidí, ale u tohoto vysavače si fakt uvědomíš, že je to hrůza. Můžu ho doporučit - je rozhodně lepší, než klasické vysavače s pytlíkem. Já jsem spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
de longhi 1800 pet aqualand ne!
Mám tento vysavač druhý den a rvu si zbytky vlasů! S pocitem, kolik dobrého udělám pro své blízké jsem si tenhle zázrak pořídil, ale polovina z toho co se píše jsou lži. Vodní filtr je nesmysl, prostě to letí přes nádobku a něco tam spadne, bohužel, hromada letí dál.Takže si to člověk všechno pěkně přebere při číštění další filtrační jednotky, alegik u takové činnosti musí zkolabovat.Poezie, bordel v celé koupelně, všude rozložené díly vysavače, humus v dalším filtru je čistě suchá a všude se sypoucí záležitost, párkrát si šluknete a alergik nealergik, začíná se tíže dýchat.Rozebral jsem to až na hepa filtr, všude bordel. Svědčí to o jednom, saje to jak blázen, to je bomba, ale kolik toho spolykáte při čištění, to nevyháže žádný jiný vysavač do vzduchu za celý vysávací cyklus. Tenhle stroj půjde z baráku, v tom mám jasno, jen je mi líto těch peněz…
- Citovat
- Upravit
tento výrobek už nikdy
Pro astmatika alergika nejspolehlivější věc která vás dovede k šílenství.Jednou stranou dovnitř a pod netěsnícím víkem obratem zase ven,takže místo toho,aby jste se prachu zbavili máte ho rozptýlený po celém bytě
![]()
- Citovat
- Upravit
tento výrobek už nikdy
Pro astmatika alergika nejspolehlivější věc která vás dovede k šílenství.Jednou stranou dovnitř a pod netěsnícím víkem obratem zase ven,takže místo toho,aby jste se prachu zbavili máte ho rozptýlený po celém bytě
velice lituji vydaných peněz na tento zmetek
- Citovat
- Upravit