Vysavač - jaký doporučíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vysavač - jaký doporučíte
Ahoj, prosím mohu se zeptat, jaký byste mi doporučily vysavač? V bytě máme převážně vinyl, koberec jen v ložnici… ráda bych, aby byl lehký, s velkým výkonem, za rozumnou cenu a na sáčky (ne do vody atd).
předem díky za tip!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak pokud chceš vysavač za rozumnou cenu, poptej se spíš v obchodě. Měla jsem s vysavači špatný zkušenosti a pod 5tis už bych to považovala za vyhozený peníze oknem. Tedy pokud chceš vysavač na několik let a vysávat s ním často.
Mám vodní a do jiného bych už taky nešla. Jenom vodní pobere všechen prach, ostatní vysavače ho nasají a opět prach spolu se smradem vypustí zadním filtrem zpět do místnosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak rozhodně bych šahala po něčem, co doporučují pro alergiky, čili minimálně s určitou úrovní HEPA filtrů atd., aby se nevracel prach a roztoči zpět. Taková kritéria splňují nejen vodní vysavače.
Kritéria viz třeba http://www.proalergiky.cz/…akupni-radce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z těch levnějších je fajn Bosch. Z těch o kapánek dražších, Miele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a0b9 Taky si chceme kupovat nový vysavač, který nepouští prach a roztoče zpět do místnosti..četla jsem hodně s dobrými zkušenosti o vodním, ale jeho pořizovací cena je vyšší. Sáčkový nechceme, tak si ráda přečtu nějaké další zkušenosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLenule111 píše:
@a0b9 Taky si chceme kupovat nový vysavač, který nepouští prach a roztoče zpět do místnosti..četla jsem hodně s dobrými zkušenosti o vodním, ale jeho pořizovací cena je vyšší. Sáčkový nechceme, tak si ráda přečtu nějaké další zkušenosti.
Já mám Karcher vodní za 7tis a je to dobrá investice, kamarádka má třeba vodní za 70tis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLenule111 píše:
@a0b9 Taky si chceme kupovat nový vysavač, který nepouští prach a roztoče zpět do místnosti..četla jsem hodně s dobrými zkušenosti o vodním, ale jeho pořizovací cena je vyšší. Sáčkový nechceme, tak si ráda přečtu nějaké další zkušenosti.
Vodni muzu jen doporucit. Dam do nej 1,2 litru vody, do te se nachyta vsechen prach, nic se nevyri, vyliju do wc a je to. Uz jiny nechci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nas stal kolem 5 tisic, Zelmer (jestli se nepletu) a fakt spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám už 5 let Bosch pro parquet - sáčkový, PC byla tuším okolo 3000. Ale nevím, zda ho ještě prodávají. mám doma „plovoučku“, dlažbu a 1 malý kobereček. Maximální spokojenost - žádný zápach ani „vylétající“ prach ze zadního filtru tedy nepozoruji
ale nejsem alergik a ani doma žádného nemám, tak to tak neřeším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super vysavače má i orava. Mám ten jejich bezšňůrový 2v1 a je super.
- Citovat
- Upravit
@Kikinka01 To já bych si chtěla koupit ten ruční a taky ho plánuju kupovat od oravi, protože od nich už nějaké elektro mám a s tím jsem spokojená.
- Citovat
- Upravit