Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ja brala 8.5 roku antikoncepci. Vysadila jsem a hned prvni mesic a uz jsem tehotna
jsem 27.den cyklu, pozitri mam dostat MS tak jsem zvedava jestli se udrží
každá je jina, já mam evidentne štěstí ale miminko chceme nemusim resit skolu jako ty, tak doufám že bude vše ok ![]()
Antikoncepci beru od svýhch 17 let a bude mi 32. Příští rok svatba a pak pokusy o mimi. Tak uvidíme. NO STRESS ![]()
Holky, když jste vysadily HA, nezavodňovaly jste se? Já jsem 2 měsíce teda měla ms v pohodě, sem tam návaly, protože mi to fakt rozhodilo všechno, ale teď je to 3. měsíc a mám pocit, že jsem od pasu dolů oteklá a už mě to štve ![]()
@lightblue ja nic a nez si zacala HA brat tak si tyto problemy nemela? Vetsinou se po vysazeni jen vraci ty problemy co byly pred… me se ted zhorsilo akne ale nevim jestli je to vysazenim a nebo tim ze uz jsem 7tt
otehotnela jsem hned prvni mesic tak nezjistim cim to je
@Derra víš co, já nevím. Měl ajsem hodně nepravidelnou menstruaci, ale jinak nevím, protože jsem měla HA od 16, pak vysazení kvůli dětem, to jsem neměla žádné problémy a pak nasazení po dětech a teď úplně vysazení. Spíš se to tělo rovná, protože te´d už to zase bylo všechno lepší. Uvidíme.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jaká je šance na otěhotnění mám to trošku složitější tak vám to přesně vypišu… Ze začátku jsem brala antikoncepci TRI-REGOL ( 3 platička) později antikoncepci SIDRETA ( 2 platička ) třetí platičko jsem už nezačala brát takže jsem přestala 26.2 užívat HA menstruace dorazila 2.3-5.3 a pak 10.3 začali plodné dny a my měli s přítelem nechráněny sex kdy se do mě udělal a pak 15.3 byla ovulace je šance že bych mohla být těhotná? Pokud ano kdy jsi koupit test? A ještě další menses by měla přijít 29.3
Poradite mi, pred 3tydny jsem vysadila HA ale posledni tyden az 10dni me boli břicho dole, ale docela nepříjemne. Chvilemi vic a nevim zda bych mela jit k dr nebo je to normální, citim i jakoby takovy horko na břiše. Mela jsem hlen pruhledny ale opravdu hodne, coz jsem predtim nemivala. Mela bych zajit k dr? Menstruaci jsem jeste nedostala