Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ano, po mnoha letech na AD jsem vysadila a vrátily se mi emoce a přesně jak popisuješ - neadekvátní vztek. Vysvětluji si to tím, že nebyl dlohodobe vztek ventilovan, AD me dělala takovou „ovci“ že je vlastně vše v pohodě a není třeba se rozčilovat. Taky jsem byla extreme lítostiva, bylo me všech a všeho moc líto. Pak se ty nálady srovnaly, asi za 2 měsíce.
@Anonymní píše:
Ano, po mnoha letech na AD jsem vysadila a vrátily se mi emoce a přesně jak popisuješ - neadekvátní vztek. Vysvětluji si to tím, že nebyl dlohodobe vztek ventilovan, AD me dělala takovou „ovci“ že je vlastně vše v pohodě a není třeba se rozčilovat. Taky jsem byla extreme lítostiva, bylo me všech a všeho moc líto. Pak se ty nálady srovnaly, asi za 2 měsíce.
Děkuju za odpověď.
Ahoj holky..chci se jen zeptat. Vysazovala jsem Argofan, celkem dlouho postupně a po dohodě s doktorem, ale přesto se mi po vysazení objevily potíže. Teď už jsem asi 4 týdny úplně bez něj, ale stále prožívám dost nepříjemné stavy, zvracím, cítím se jako bych měla chřipku. Také jsem na všechny nějaká nerudná a vzteklá. Měl někdo z vás po vysazení takové stavy?
Příspěvek upraven 14.06.23 v 10:33