Výše mzdy vs. OSVČ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.4.14 14:41

Výše mzdy

Ahoj,

chtěla bych tak trošku vysondovat jaká je momentálně výše mezd :) Rozhoduju se po RD, jestli si hledat nějakou práci, nebo pracovat jako OSVČ. To bych měla možnost vydělat odhadem tak 20 čistého. Zajímalo by mně, jakou mám možnost, nebo pravděpodobnost najít si práci s vyšším příjmem než toto. (Ostravsko). Většina lidí z okolí mně svými historkami a platy dost děsí :lol: Tak by mně zajímaly vaše zkušenosti. Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
3.4.14 14:45

Nepíšeš v jakém oboru hledáš, bez toho ti nikdo neřekne zda je to reálné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
3.4.14 14:47

No, ono asi musíš napsat obor, svoje zkušenosti, školu atd. To jako Ti mám říct, kolik beru? Ano, mám výrazně víc, než to, co uvádíš. A moji kolegové i na Ostravsku též, jenže jsem vystudovaná v oboru, který je specializovaný a bez dané VŠ v tom prostě pracovat nemůžeš… Takže pokud ji nemáš, tahle informace je jaksi k ničemu. Musíš to upřesnit.

Příspěvek upraven 03.04.14 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88

A co takhle podrobnosti? Tvoje vzdělání, zaměření, praxe. Na takovej dotaz ti nikdo odpověd nedá. Můžeš se nechat zaměstnat jako právník v advokátní kanceláři, pomohla ti má rada? :roll:

• Citovat
  • Upravit
35718

Tak muj muz by za dvacku ani nevylez a vetsina v jeho oboru taky ne :mrgreen: pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055

A jaké máš vzdělání a v jakém oboru? myslím, že za kasou v kaufu je jiný výdělek než za katedrou na VŠ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.14 14:51

VS ekonomie, VS Filda - španělština, zkušenosti s výukou jakyku, překlady, dlouhodobý pobyt a práce v zahraničí obor cestovní ruch, teď hodlám bydlet tady, tak sonduju. :) zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
30910
3.4.14 15:02

20 cisteho, tedy tak 26 hrubeho? No, ekonomie a filda zrovna renesanci neproziva a kdyz se k tomu prida ostravsko… Mozna, ze by jsi za to byla jeste rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
3.4.14 15:04

V cem chces podnikat, ze vis dopredu vydelek? Preklady, uceni na jazykovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
3.4.14 15:08

Ono bude záležet, zda si budeš hledat práci v menší firmě (tam může být 20 čistého dost nadstandardní plat) nebo v nějakém kolosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.14 15:22

Mám VŠ, dělám v oboru, vydělávám 25 čistého. Bývalá kolegyně nesehnala v oboru po RD místo, momentálně je ráda za práci za 15 čistého.
Tvé zkušenosti budou v životopise rozhodně důležitější, než nějaké VŠ. Místa moc nejsou a VŠ má kdekdo.
 A.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.14 15:23

Anonym, protože tímto sdělením vynáším interní informace naší firmy: Obsazujeme teď zrovna v Ostravě nějaké pozice v jedné mezinárodní firmě. Pokud k té španělštině mluvíš plynně anglicky, můžeš mít po zkušebce konkrétně na těch pozicích, co my tam máme, 24-28 hrubého, max. 30. Ale na Ostravu je ten plat docela nadstandard. Taky pozor na to, že zrovna španělštinářů je v Ostravě hodně vč. rodilých mluvčích, takže nároky jsou o to vyšší než u jiných jazyků.

• Citovat
  • Upravit
12651
3.4.14 15:42

No, pokud budeš hledat v oblasti zákaznického servisu s využitím ŠJ, tak věřím, že těch 26 hrubého brzo mít budeš (možná ne hned). A pak se třeba budeš i posouvat nahoru. Záleží na tom, jak moc budeš flexibilní a cílevědomá. Vím, že takové firmy v Ostravě jsou.
AJ umíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.4.14 18:17
@Anonymní píše:
Ahoj,chtěla bych tak trošku vysondovat jaká je momentálně výše mezd :) Rozhoduju se po RD, jestli si hledat nějakou práci, nebo pracovat jako OSVČ. To bych měla možnost vydělat odhadem tak 20 čistého. Zajímalo by mně, jakou mám možnost, nebo pravděpodobnost najít si práci s vyšším příjmem než toto. (Ostravsko). Většina lidí z okolí mně svými historkami a platy dost děsí :lol: Tak by mně zajímaly vaše zkušenosti. Díky :)

20 čistého na ostravsku považuju za solidní mzdu. Takže bych do toho šla. Pravděpodobnost najití práce s vyšším platem? Jo, určitě je, ale záleží, v jakém oboru se pohybuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat