Výše RP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101606
8.4.15 10:55

@mončičák 1 Tak to sdělili blbě, podívej se přímo na formulář žádosti, tam je jasně napsané, že to lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 10:59

@j.a.n.i1 Formulář žádosti? Žádný nemám. Byla jsem se zatím jen informovat, když jsem si měnila současnou výši RP, termín porodu druhého dítěte mám v srpnu. Můžeš mi prosím říct, o jaký formulář se jedná, případně v jakém jiném dokumentu najdu oporu, abych na úřadě mohla argumentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
8.4.15 11:00

@mončičák 1 Nemusíš nijak argumentovat, prostě to vyplníš, podepíšeš a odevzdáš… a jinak je to žádost o rodičovský příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
8.4.15 11:07

@Bongiorno18 to je divné že ti nedali 3 letou variantu rodičáku. Znám jednu z okolí, co otěhotněla ještě ve škole a jako studentka byla na rodičovské 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 11:09

@j.a.n.i1 Kdyby to tak bylo, bylo by to fajn. Sice bych mohla volit přes manžela. Ale příjde mi to zbytečně komplikované. Pokud bych mohla volit sama za sebe, když navazuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
8.4.15 12:00
@LLenule111 píše:
@Bongiorno18 to je divné že ti nedali 3 letou variantu rodičáku. Znám jednu z okolí, co otěhotněla ještě ve škole a jako studentka byla na rodičovské 3 roky.

ne, to není divné. Patrně volila přes otce dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
8.4.15 17:43

Manžel dělá na OSVČ a vím, že tam je to malinko komplikovanější…takže pokud jsem to pochopila správně…navolím si příspěvek třeba 50kč měsíčně tak at mi to vyjde na dobu jakou potřebuji…dejme tomu do 3,5roku věku dítěte…tak aby mi 2.hy porod navazoval..a mohu zase volit 2,3,4 roky? nebo jen 3 (po celou dobu 7600), 4 roky?(vezmu-li v úvahu, že si to nebudu volit výšši dávky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat