Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
nechci vás nijak obtěžovat,svejma nekonečnejma novejma tématama,ale potřebovala bych poradit,nebo spíš jestli jste se stím nějaká nesetkala…
MS jsme dostala s 8 dením spožděním (14.března) Ms byla úplně jiná,asi dva dny proud krve a pak jak když utne a nic,pak jen špinění a slabě krev,jak když ´´poslední zbytky´´ … tak sem si 16.března zašla na krev a ta mi vyšla 2,33 takže negativní …
Ale od minulého týdne,je mi hůř a hůř… na zvracení,jsem pořád zelená,tlačí mě jakoby játra,ale ty to prej bejt nemůžou jelikož jsem byla před dvěma měíci na jaterkách a vše v pořádku…
takové píchání třeba při chůzi na pravé straně pod žebry.Někdy i na levé,ale převážně na pravé.Už asi měsíc cca mám bolest dole pořád na ms jednou mě píchne tam jednou tam…Dneska jsem byla u gynekologa a ten mi řekl,že ve vnitř mám vše v pořádku,že tam nic nevidí… že sice těhotenství vyloučit nemůže, ale nic nevidí .. že ta moje bolest je divné,když tam nic nemám.Sice prej něco málo,ale to tam mám pořád,to nemůže prý způsobovat tu bolest.
zejtra jdu na krev,bude to týden od té poslední tak ani nevím zda-li to není moc brzo ? děkuji za všechny vaše rady,zkušenosti,nechtěla jsem zakládat novou diskuzi,ale nevím si rady co to je ?!
![]()
Teď jsem si zkoušela mamatest a negativní ![]()
jsem blázen ???? ![]()
vůbec nevím,ale bolesti pořád mám jako na MS … a je mi furt zle … achjoo ..:-(
snad se nejedná o mimoděložní těhu nevím jak to s ním je ale takže ti bohužel neporadím..
hmm tak to doufám
ale děkuji.. no mě vyšli pozitvní tři testy před ms a teď negat.krev a negativní test (teď) ale jinak mám horší bolest dole než když mi vyšli pozitvní vůbec nevím ![]()
Ahoj,mám takový pocit,že jsi asi prodělala mikropotrat,taky se mi to kdysi stalo,něco nebylo při vyvýjení v pořádku a ještě než se stačilo vajíčko uhnízdit,tak se ptratilo,projevuje se to silnější MS než obvykle,ty bolesti ted mohou být tímto taky zbůsobené,ale to je jen má doměnka říkala jsi DR.,že jsi měla před MS pozitivní těhu testy?
ano před MS den,sem měla pozitvní,sice slabé,ale pozitvní …
ale já jsem ms ty první dva dny měla úplně normální jako vždycky to mám,jelikož to mám silné a pak sem to měla mírnější,jelikož krvácím tak 4-5 a den tak špiním a teď mi příde,že to bylo skoro opačně…
dneska a včera mi je tedy líp,ale pořád mě tlačí jako na ms … a pořád sem zelená..a ráno teda spíš kolem 12h jsem měla mírnější nával na zvracení…
děkuji mockrát za rady vážím si jich.
v nědeli jsem dostala ms a v pátek a v sobotu jsem si dělala testy,sice vyšli malinko po limitu a slabší,ale jé takové ty duchy,byli normálně vidět a v neděli sme to dostala.. v neděli mi bylo nejhůř,na zvracneí a tak,ale chvíli a pak nic a v pohodě,nic extrémního…
ale třeba, mi minulý týden pořád při smrkání tekla krev,asi dva dny.. a to se mi fakt nestává,to už musím hodně marodit a smrkat,aby se mi to stalo..
točí se mi dost hlava,třeba při tom smrkání..
ale dneska a včera vcelku v pohodě.vcelku.
Taky bych typla mikro potrat, nebo jak se tomu říká, jak psla Oliš.
Já asi taky před časem něco podobného měla.
Snažili jsme se o mimi, podle bazální teploty to vypadalo nadějně. Pak ráno přišla o den opožděná MS (jinak mívám MS naprosto pravidelnou), která byla hrozně silná, myslela jsem že ani nemůžu dojet do práce… a nakonec jsem fakt byla doma, protože jem dostala teplotu a bylo mi divně. K večeru se krvácení zmírnilo a teplota zmizela jako mávnutím proutku.Podle bazálky jsem pak těhu nebyla, test jsem si tenkrát ani nedělala. Ptala jsem se doktora a prý je to možné, i s tou teplotou a nevolností to může být. Tělo se „toho“ prostě zbavuje.
no me se motala hlava u mimodeložního…ale test byl ukázkovej
, testy mohou skreslovat i cysty..ataky u nich je bolení a muže se motat hlava…
a propo..kytičko..nechápu proč to všude tak řešíš už tolik dní a nezajdeš si k dr…ždyt tady ti nikdo nedokáže říst co ti je nebo bylo
jo čtu že si už u dr byla…no nevím zajdi na krev a máš jasno ale psychika..delá taky hodne třeba ten pocit tehu máš jen vsugerovaný
..hcg u mimodeložního bylo taky vysoké
U dr jsem byla ..
Já nevím jestli jsem si to vsugerovala když mi je každý den špatně a jsem zelená,já bych se ráda posunula dál a začala na novo…
tohle je pro mě akorát zdržování,néé že si chci něco vsugerovat … možná to tu řeším,protože mě to trápí a myslím si,že by to řešil každý na mém místě kdyby mu bylo tak jako mě,dr nic neviděl na krev jdu o5 zítra…
Nepotřebuju si vsugerovat nesmyslné těhotenství,to nemám zapotřebí.Jen jsem chtěla vědět,jestli se stímhletím někdo nesetkal,neměl zkušenost,stímhletím záhadnem…
Já vím,že nejste lékaři,ale tak když sami nic nevědi tak jak to mám vědět já,sám doktor viděl jak vypadám a řekl,že to vůbec nechápe…Kdyby si myslel,že si něco vsugerovávám,tak by sám pů hodiny nepřemýšlel nadtím co mi je,protože i při vyšetření vyděl jak se svíjím bolestmi.
Jinak vám mockrát děkuji za radu.. určitě aspoň vím,že to mohlo být mikro potrat a jen s emoje tělo toho ´´zbavuje´´ a jsem ráda,že aspoň něco vím.TAKŽE opravdu mockrát děkuji za podporu a svoje zkušenosti,že jste si našly čas a poradily mi. ![]()
tak holky,tak HCG negat.prej to byl nejspíš ten mikro potrat,tak aspoň to vím a také vím,že mi bude líp a líp
a je mi už líp ![]()
tak vám všem moc děkuji ![]()
Ahoj, můj dotaz se netýká potvrzení těhotenství, ale fotky z ultrazvuku.
Nemluvím teď vůbec o těhotenství, o fotkách miminka… U mého Dr. dostává totiž svou složku klientka do ruky, jde se připravit do kabinky a rovnou z kabinky do ordinace gynekologa. Když jsem se jednou vracela z ordinace, tak mi ze složky vyletěla fotka z ultrazvuku. Koukala jsem na to a uvažovala, jeslti to je vuběc moje fotka, hledala jsem tam i miminko cokoliv, ale nebylo tam nic, jen takové šedočernobílé kdesi a cosi
A mě zajímá.. máte ve své složce také takovou fotku? Mě ani gynekolog neřekl, že by něco fotil
Nevidím jediný důvod proč by měl a velice se divím, že tam ta fotka byla.. co mohl fotit, proč? Jsem zdravá
Tedy alespon to tvrdil
dost mu věřím, je to jeden z nejlepších gynekologů na městě, vlastně druhý nejlepší, takže nemám důvod mu nevěřit.. ![]()
No prostě jsem jenom zvědavá ![]()