Vyšetření na pohlavní choroby

Anonymní
18.2.11 13:41

Vyšetření na pohl. choroby

Prosím holky, pomozte. Jak říct nebo neříct doktorovi na gynekologii, že potřebujete vyšetření na pohl. choroby? I když je možné, že zbytečně plaším a nic jsem si já nezavinila, přesto mám důvod se bát, jestli něco takového nemám..... :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
18.2.11 13:43

no co já vím tak na hiv se dělá automaticky když ti berou krev při těhu.pokud nejsi těhotná normálně si zajdi do nemocnice,tam to dělají běžně když jich požádáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.2.11 13:48

buď řekni dr, že jsi měla nechráněný pohl styk a chtěla bys odběry na tyto nemoci, že máš strach, nebo zajdi do laborky a nech si je odebrat jako samoplátce, případně do nějakého centra, kde ti HIv bez problému odbereou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
18.2.11 13:48

Až se Tě doktor zeptá co potřebuješ- proč jsi přišla, natvrdo bych přiznala pochybný styk a jestli jsi něco nemohla chytit. :oops:
Sice budeš chvíli za blba a nejspíš Tě nemine nějaká přednáška, ale zas bude doktor vědět co má hledat.
Jinak na HIV se dá odebrat krev v podstatě kdekoliv v nemocnici- někde za poplatek, ale to přeci nejsou všechny pohlavně přenosné choroby. :-? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
18.2.11 14:20

bych normalne rekla,ze jsi mela nahodnou znamost a praskl vam kondom,porad lepsi nez rict,ze jsi mela pochybny styk…nejake nemoci maji inkubacni dobu,rekni,ze mas strach a on ti sam nabidne,ze ti udela vysetreni,ale hlavne nezadej natvrdo,abys nemusela platit,byla jsem jednou upozornena mudrem,kdyz jsem ZADALA o preventivni vysetreni driv nez jsem mela narok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.2.11 14:44

Řekla bych to narovinu, klidně i ten „pochybný“ pohl styk bych přiznala, doktor není blbý a pokud je to opravdový profík, odpustí si blbé řeči. Třeba u prasklého kondomu a stálého partnera by některé choroby vynechal. Asi počítej s tím, že si ty testy budeš nejspíš platit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
18.2.11 15:25

Pohlavní choroby se řeší na venerologii ne? A že má strach zrovna z HIV zakladatelka nepíše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.13 19:23

Dobrý den
Asi se ptám hloupě ale mame dotaz o bezpečnost partnerů a budocího dítěte.
S přítelkyní uvažujeme o miminku. Ale máme obavy o pohlavní nemoci AIDS, HIV a pod.
Dnes se pomalu daji chytnou na každém kroku, ve školách a ruzný debatách se mluví o chránění se před nemoci při pohlavním styku ale nemluví se jak bezpečně na miminko bez rizika o pohlavní nemoci. poradíte?

Budeme moc vděční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
16.6.13 19:47

@chcem miminko
Dobrý podvečer přeji. Pokud jste s partnerem již poměrně dlouhou dobu a jste si věrni, tak se pohlavní nemoci bát nemusíte. Příznaky by se již projevily. Pokud si chcete nechat udělat test na HIV, nikdo Vám nebrání, uklidníte se a i početí snad bude snazší. Ochrana před pohlavními chorobami spočívá v používání bariérové antikoncepce a co nejmenším střídání partnerů. Nemyslím si, že byste chytila např. kapavku (původce: Neisseria gonorrhae) v obchodě, to spíše dostanete respirační infekci nebo žloutenku. Věřím, že jste rozumní a vztah berete vážně. V tom případě se nemusíte pohlavních nemocí příliš obávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.9.14 15:50

Dobrý den,

nevíte kam můžu zajít na test pohlavních chorob v okolí Frýdku-Místku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí