Knedlík v krku

175
18.2.11 09:38

Knedlík v krku

Ahojte všichni, poslední dobou mám v krku, no není to přímo v krku, ale trošku níž :-D takový nějaký knedlík při polykání nebo když se více z hluboka nadechnu. Nikdy mi to nedělalo, tak mám takový divný pocit z toho. Vykašlat se na to, že to přejde, nebo jít k dr. Co myslíte, zažily jste to někdo? Nemůže to být něco vážnějšího? :nevim:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3153
18.2.11 09:45

Ahoj,má taky jako by knedlík v krku při polykání, ale z důvodů, že se léčím na štítnou žlázu.
Při nadechnutí mě to ale nedělá, tak to :nevim: .
Ale jestli třeba cítíš víc i např. únavu, tak by to mohlo být i ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
18.2.11 09:47

jojo,me taky napadla stitna zlaza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
heura 77
18.2.11 10:27

Toto jsem přesně měla, když mi zjistili cystu na štítné žláze. Není to nic strašného, vypunktovali to, pokud není třeba, dávají hormony št. žlázy v tabletách. Určitě zajdi k dr. co nejdříve.

• Citovat
  • Upravit
4190
18.2.11 10:30

nechci strašit, ale nemusí to být jen štítná žláza…já měla cystu v krku pod jazylkou…byla jsem loni v srpnu na operaci, jizvička není skoro vidět a mám po problému…určitě si zajdi za doktorkou, případně na sono…třeba to taky nic nemusí být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.2.11 10:35

ježííííš, vy mě strašíte !!! 8-o ještě jsem k tomu zapomněla dopsat, že má na levé ruce tak trošku zvětšenou žílu a ta se někdy ozve, jakože mě bolí, ale není to nějaká velká bolest, jen se tak nějak ozve :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
18.2.11 11:32

nestrašíme..upozorňujeme…dojdi si k doktorovi (nejlépe ORL) a budš mít jasno…mě obvoďačka 3 měsíce léčilaaATB (cysty mě zlobily jen v době menstruace, v té době je krk víc prokrvený) dle paní doktorky to byla pokaždé angína…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
18.2.11 13:33

Jestli to máš delší dobu tak to může být fakt ta štítná žláza.Zajdi radši k doktorovi ať máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
18.2.11 21:26

pokud by to byla štítná žláza, tak bys měla i další projevy: např. únava, zimhouřivost,přibírání na váze nebo naopak úbytek, když bys měla větši pauzy mezí jídly, tak nevolnost,a tak.. zánět štítné žlázy teď zjistily mamce, je to bohužel doživotní pojídání léků-hormonů,ale není to nic tragického..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Decora-dea
28.2.11 22:24

Já to mám taky a nic mi nenašli :-( tak nevim

• Citovat
  • Upravit
175
1.3.11 12:58

No ono to přešlo, tak nevím, zda to nebyla nějaká viroza či co, ale už je to pryč (naštěstí) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
28.1.14 11:28

Hloky mam taky problem spolykanim myslim tim polykat potravu a pit mi nedela problem jen kdyz polykam naprazdno tak mi tam neco vadi z ORL je vsechno v poradku tak nevim bojim se toho nejhorsiho…rakoviny…uprimne mam to uz asi mesic :,( :( :?

• Citovat
  • Upravit
3595
28.1.14 12:16

Ja s tim mela problem, kdyz jsem mela zanet stitne zlazy, nemysli hned na nejhorsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
29.1.14 13:06

Ahoj, já jsem měla knedlík v krku teď celý týden, ale přisuzovala jsem to angíně a atb, která jsem brala, dnes jsem šla na orl a mám zánět nosohltanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.14 13:57

Ahoj holky.taky mam knedlik v krku..uz tak mesic..jsou dny, kdy ho necitim a pak zase jo..v tehotenstvi jsem mela lrhce zvysenou stitnou zlazu..myslite, ze je to ono? Na netu ctu hruzy o rakovine hrtanu std..mam strach a k dr se bojim..:-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex