vyšetření srdce plodu

5
7.8.08 18:16

vyšetření srdce plodu

Při vyšetření srdce plodu bylo zjištěna srdeční fekvence 180/min.Prý je to moc,stalo se vám to někomu?co to může pro mimi znamenat?za 4 dny musím znovu na UTZ na kontrolu .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
7.8.08 20:39

ahojky, ja vubec nevim,mam naspane v prukazce 150,drzim palce,at to dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.08 21:15

Ahojky,

tak já nevím co tím přesně myslí, ale u miminka v bříšku je normální srdeční tepová frekvence v rozmezí 130-180. A můj mladší syn Míša měl dokonce tep i k 200 za minutu.
Takže nevím co straší.

Ahoj a hodně zdravíčka všem i miminkům přeje Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
8.8.08 03:43
maminkamartina píše:
Ahojky,

tak já nevím co tím přesně myslí, ale u miminka v bříšku je normální srdeční tepová frekvence v rozmezí 130-180. A můj mladší syn Míša měl dokonce tep i k 200 za minutu.
Takže nevím co straší.

Ahoj a hodně zdravíčka všem i miminkům přeje Martina

přikláním se k Martině..co jsem tak laicky pochytila v nemocnici z monitoru(nevím jestli se na CTG hodnoty nějak neliší oproti doppleru, UZ apod…u ručního strojku měla malá vždy kolem 150…prý je důležité aby se hlavně ta frekvence neustále měnila..), no a na monitoru měla kolem 130 když spala, ale když byla vzhůru a akční tak jí to lítalo nahoru dolu- určitě i k těm 180…pro svůj klid bych se zeptala v internet. poradně- např:
 http://www.porodnice.cz/prehled-poraden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.8.08 06:05

díky moc za vaše odpovědi
já tam mám přímo napsáno srdeční akce 170-180/min. Dívali se na ten UTZ 2 doktoři a nelíbilo se jim to :( ,snad ten příští týden dopadnu lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.8.08 11:12

Při prvním těhu měl malý normální frekvenci, ale pak jeden den vyskočila nad 180. Udělali mi Dopplera a všechno bylo v pořádku, prý asi jen moc řádil. Druhý den už měl zase nižší hodnoty. Doktorka říkala, že během těhu to není nebezpečné, může to lítat, problém je v období před porodem, to už by mohlo znamenat nějakou vadu a je nutný to sledovat. Teď nevím, jestli jsem tě uklidnila :roll: Verča

• Citovat
  • Upravit
363
8.8.08 13:52
morrma píše:
díky moc za vaše odpovědi
já tam mám přímo napsáno srdeční akce 170-180/min. Dívali se na ten UTZ 2 doktoři a nelíbilo se jim to :( ,snad ten příští týden dopadnu lépe

Snad to bude OK..vzhledem k tomu, že tě objednali až za týden, tak aby to nemělo být zas tak vážné (jinak by měření opakovali dřív)..tak držím palce ať je vše OK ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
8.8.08 13:56

Ahoj,

druhá dcera měla taky tep 200 za minutu. Chodila jsem na monitor obden a jelikož se to nelepšilo tak musela jít o pár dní ven dřív. Měla jsem nařízený klidový režim.

Držím palečky ať je vše v pořádku.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.8.08 10:41

díky všem, po kontrole to vypadá,že to „jen“ vyskočilo v dané chvíli - holt je moc čilé
frekvence na dvou posledních měřeních 140-160 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí