Výška dětské postýlky

101
30.10.13 22:26

Výška dětské postýlky

Dobrý večer maminky, potřebuji poradit..máme skoro 10ti měsíčního prcka, jeho postýlka, už je na nejnižším bodě, ale je mu to k hrudi, mám strach, že by přepadnul. :( Chtěla jsem po přítelovi, aby tam vyvrtal díry níže, ale bojim se, že se naruší konstrukce, aby to dřevo neprasklo.. :think: Nemáte zkušenost některá z vás? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
30.10.13 22:45

@binu u obou dětí jsem měla postýlku stejně a nikdy z nich nikdo nepřepadl. Ovšem je potřeba je víc hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.10.13 22:46

No, my vrtali… taky kolem 10m…je to ok, ale asi záleží na postýlce, jak bytelná je konstrukce…a taky za mě - skvělá pomůcka pro můj pocit, že nepřeleze, je pytel na spaní, nejde mu v tom přehodit jednu nožičku nahoru:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7226
30.10.13 23:10

Mám takovou že když stojí tak mu končí u brady (má 77 cm), jsem ráda protože je fakt divoký a jinak by byl schopný klidně vyskočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
30.10.13 23:19

Musím se zítra podívat, kam má okraj postýlky náš prcek (taky 10m, 78cm), ale je mi to divné, vždyť ty postýlky jsou všechny podobné, nejnižší poloha kousek nad zemí. Máme úplně obyč. postýlku z Ikea, má dvě polohy, starší v ní spal bez měsíce do 3 let a až tak poslední půlrok z ní byl schopný vylézt sám tím, že jí pracně přelezl, o vypadnutí nemohla být ani řeč. A že je to pěkný divočák a žádný prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
31.10.13 06:55

Ikea postylka je hrozne nizka. My myme obc po me a mam ji skoro pod prsa. Ikeackou mam po boky (vcera sem to zkousela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.10.14 20:18

Ahoj maminky, chci ozivit tuto diskusi, protoze mam stejny problem jako zakladatelka. Muj rocni syn je dost divoky a kdyz stoji tak ma vrch postylky po hrudnik a bojim se aby nevypadl. :( Nechapu proc se dnesni postylky delaji tak nizke (co jsem videla tak jsou hluboke od spodniho rostu po vrch cca 60cm). Kdyz se pripocita vyska matrace je to cca 50cm. Kdysi byly postylky vyssi co si pamatuji. Jak je mate vysoke vy? Da se sehnat nejaka hlubsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
22.10.14 20:34

@Kostickaa Taky jsem to teď řešila, koukala jsem na net a nenašla jsem žádnou o moc hlubší postýlku. Tak snad nevypadnou…radši naskládat kolem postýlky měkké polštáře :mrgreen: ne, snad je to na to dělané. Nakonec jsme museli koupit cestovní a do ní normal matraci. A ta cestovní je ještě o pár cm nižší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
22.10.14 20:46

@Kostickaa Zkus najít nějakou starší po někom, pro dceru mám po manželovi, dcera je dost velká cca 85cm, má 15m a rošt nemám v nejnižší poloze, ale uprostřed a kraj postýlky má ramínka-brada asi, když stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.10.14 20:47

No já teda nevím, ale my máme klasickou dřevěnou postýlku a ta má výšku kolem 90 cm. Mají ji např. v Malvíku : posilám odkaz na jednu z nich.

https://www.malvik.cz/…I-XII-zirafa

My ji máme od jiného výrobce, ale nikdy jsme s výškou neměli problém. Je zhruba stejně vysoká jako za mých dětských let.

Jen z osobní zkušenosti, nekupujte polské postýlky. Nejsou vyrobeny ze suchého dřeva a to jak postupně ještě vysychá, tak se postýlka rozpadá. Takže raději zvolit v ceně kolem 5 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.10.14 20:50
@ReRu píše:
No já teda nevím, ale my máme klasickou dřevěnou postýlku a ta má výšku kolem 90 cm. Mají ji např. v Malvíku : posilám odkaz na jednu z nich.

https://www.malvik.cz/…I-XII-zirafa

My ji máme od jiného výrobce, ale nikdy jsme s výškou neměli problém. Je zhruba stejně vysoká jako za mých dětských let.

Jen z osobní zkušenosti, nekupujte polské postýlky. Nejsou vyrobeny ze suchého dřeva a to jak postupně ještě vysychá, tak se postýlka rozpadá. Takže raději zvolit v ceně kolem 5 tis.

Dekuji za odkaz. Muzes mi prosim zmerit hloubku te vasi postylky od rostu v nejnizsi poloze po vrch bocnice? Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí