Kdy dát do ohrádky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2418
29.10.13 12:32

Kdy dát do ohrádky?

Ahoj holky, prosím o radu. Mám ohrádku Baby design play a přemýšlím jestli tam už malého můžu dát? V postýlce se pořád otáčí a na šířku už mu je malá, tak musím pořád hlídat aby se nebouchnul, protože na zádech vydrží sotva minutu, na hrací dece ho neustále olizuje pes :-)Myslíte, že už je čas? :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
29.10.13 12:33

Myslím, že na to žádná pravidla nejsou :lol: Proč bys nemohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
29.10.13 12:33

Záleží na tom, jak to cítíš. Já malou v ohrádce neměla nikdy, ale jestli budeš klidnější, tak ho tam dej :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.10.13 12:34

Myslím že je to úplně jedno, dky ho tam dáš, a jestli vůbec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.10.13 12:35

Čas je kdykoliv, žádný mezník není. Klidně ho tam dej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285

@Teruna000 Já mám 8 měsíčního a ohrádkku nemám. Mám ho neustále na zemi. Teď se teda začal pohybovat více, dělá něco mezi lezením a plazením. A přes místnost mi už nějak přeleze. Ale ohrádku nemám..Asi pořizovat nebudu. Když se budu chtít jít třeba osprchovat, na wc a tak, tak ho na chvíli dám do postýlky. Ale nemáme žádné zvíře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164

8o proč se nás ptáš? Ty jsi jeho máma, jestli ho tam chceš dát, tak ho tam dej. Určitě mu to nijak neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.10.13 12:36

Dej ho tam a uvidíš :palec: Myslím, že není důvod, proč bys nemohla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
29.10.13 12:36

Za me teda ohradka spis pro toho psa, ale to je na tobe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1788
29.10.13 12:37

To záleží na TObě…já dala malého do ohrádky když začal lézt, měla jsem ji v obýváku a tam měl hračky a deku a hrál si tam a pak se naučil stoupat a držet se těch žbrdlinek. Ohrádku jsme používali do ted (o víkendu jsme ji zrušili) malému je 16m a už v ní nechce být.

Teda nechtěl moc ani před tím, ale když začal lézt, tak mi ohrádka moc pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
29.10.13 12:37

:mrgreen: tak tohle mě pobavilo. Myslíš, že v ohrádce se nebouchne? Třeba chrastítkem do hlavičky?
Já třeba ohrádku neměla nikdy. Vítek byl buď na zemi nebo v lehátku a nebo v postýlce a bez úhony přežil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101460
29.10.13 12:38
@nikol.ondrášovka píše:
Za me teda ohradka spis pro toho psa, ale to je na tobe :nevim:

Za mě budování imunity od mala, pokud se jedná o domácího očkovaného a pravidelně odčervovaného psa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.10.13 12:40

A to si myslíš, že se v ohrádce nebouchne? Jinak to záleží na tobě, jak ty to cítíš. My teda ohrádku neměli, ani jsem o ní neuvažovala a kluk přežil bez úhony.

• Citovat
  • Upravit
2418
29.10.13 12:41

@Lo No tak do postýlky ho dávám, jenže neustále válí sudy a leze po ní a pak se bouchá hlavou do postýlky…přece jenom ohrádka je měkká :-) když jsem u něj, tak ho mám na zemi…
Já bych ho tam už dala, ale manžel, že se vás prý mám radši zeptat, jestli není brzy :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
29.10.13 12:43

@Teruna000 Tak s tím boucháním, nooo…Zrovna nedávno jsme přistihla malýho, jak si vesele byl v postýlce na čtyřech a pohupoval se zuřivě a u toho mlátil hlavičkou do čela postýlky, jelikož byl výš, než mantinel :D Ono to výjde stejně tak i tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí