Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, prosím o radu. Mám ohrádku Baby design play a přemýšlím jestli tam už malého můžu dát? V postýlce se pořád otáčí a na šířku už mu je malá, tak musím pořád hlídat aby se nebouchnul, protože na zádech vydrží sotva minutu, na hrací dece ho neustále olizuje pes
Myslíte, že už je čas? :-/
Záleží na tom, jak to cítíš. Já malou v ohrádce neměla nikdy, ale jestli budeš klidnější, tak ho tam dej
.
Myslím že je to úplně jedno, dky ho tam dáš, a jestli vůbec ![]()
@Teruna000 Já mám 8 měsíčního a ohrádkku nemám. Mám ho neustále na zemi. Teď se teda začal pohybovat více, dělá něco mezi lezením a plazením. A přes místnost mi už nějak přeleze. Ale ohrádku nemám..Asi pořizovat nebudu. Když se budu chtít jít třeba osprchovat, na wc a tak, tak ho na chvíli dám do postýlky. Ale nemáme žádné zvíře ![]()
proč se nás ptáš? Ty jsi jeho máma, jestli ho tam chceš dát, tak ho tam dej. Určitě mu to nijak neublíží.
Dej ho tam a uvidíš
Myslím, že není důvod, proč bys nemohla ![]()
To záleží na TObě…já dala malého do ohrádky když začal lézt, měla jsem ji v obýváku a tam měl hračky a deku a hrál si tam a pak se naučil stoupat a držet se těch žbrdlinek. Ohrádku jsme používali do ted (o víkendu jsme ji zrušili) malému je 16m a už v ní nechce být.
Teda nechtěl moc ani před tím, ale když začal lézt, tak mi ohrádka moc pomohla ![]()
tak tohle mě pobavilo. Myslíš, že v ohrádce se nebouchne? Třeba chrastítkem do hlavičky?
Já třeba ohrádku neměla nikdy. Vítek byl buď na zemi nebo v lehátku a nebo v postýlce a bez úhony přežil.
@nikol.ondrášovka píše:
Za me teda ohradka spis pro toho psa, ale to je na tobe
Za mě budování imunity od mala, pokud se jedná o domácího očkovaného a pravidelně odčervovaného psa…
A to si myslíš, že se v ohrádce nebouchne? Jinak to záleží na tobě, jak ty to cítíš. My teda ohrádku neměli, ani jsem o ní neuvažovala a kluk přežil bez úhony.
@Lo No tak do postýlky ho dávám, jenže neustále válí sudy a leze po ní a pak se bouchá hlavou do postýlky…přece jenom ohrádka je měkká
když jsem u něj, tak ho mám na zemi…
Já bych ho tam už dala, ale manžel, že se vás prý mám radši zeptat, jestli není brzy ![]()
@Teruna000 Tak s tím boucháním, nooo…Zrovna nedávno jsme přistihla malýho, jak si vesele byl v postýlce na čtyřech a pohupoval se zuřivě a u toho mlátil hlavičkou do čela postýlky, jelikož byl výš, než mantinel
Ono to výjde stejně tak i tak ![]()