Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Kolik vam meri nebo merily vase holcicky ve 3 a pul letech? dekuji
Naše slečna je mrňavá a měla cca 94 cm. Jsme prý u spodní hranice, ale v celém našem příbuzenstvu by se čahounů moc nenašlo ![]()
Dcera měřila ve 3 letech jen 90 cm, což je málo. Ale pak během 2 let porostla o 20 cm a v 5 letech měla 110 cm. A od té doby roste cca o 7 cm ročně a mezi vrstevníky patří k nejvyšším.
Má 3r a 4m a 106cm, pokud už zase neporostla.Ale zdá se mi, že se teď trochu zarazila s růstem
.
Taky nejak mezi 87-90 cm. Ona je, ale drobná stále. Asi nikdy nebude žirafa vysoká.
Já zrovna dneska měřila dceru 2 a 3/4 roku a má rovných 100 cm ![]()
Cca metr, tabulkové dítě. Pokud si otevřeš ve zdravotní průkazce na konci ty grafy, tak uvidíš statistické rozložení - kolik je průměr, pod kolik je 5 % nejmenších, nad kolik je 5 % největších…
3 roky 3 mesice a 92 cm…jsme pry mensi. Ja mam 164 cm a pritel 187 cm. V jeho rodine jsou sami hobiti (on jedinej ma tolik, u nas je to podobne (muj otec ani bratr nejsou cahouni)..je to genetika. U holcicek je to podle mne jedno…trpaslik to nebude, jen asi nebude mit vysku modelky no… ![]()
Příspěvek upraven 15.06.16 v 11:22
@Knedlice moje Anicka má ted 3 roky a ma 93cm a necelých 13kg, je to drobek-prcek ale stále v tabulce ok
@Laurren a růst se zlepsil spontánně, nebo jste aplikovali růstový hormon?
@lentilka248 Nic jsme nedělali. Doktorka říkala na prohlídce ve 3 letech, že ten růst bývá někdy skokový, že to není nijak dramatické, že se ještě uvidí. A fakt se to pak samo rozjelo a od té doby je ten růst rovnoměrný.
Starsi dcera mela 103cm ve 3 letech, 110cm ve 4 letech. Mladsi dceri je ted 3r 8m a meri 105cm ![]()