Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
já jsem byla s klukem na zápisu dneska, výsledky budou do 15.5.,ale prý budou přijímat hodně dětí, tak snad to klapne ![]()
Ano, mám dceru přijatou, nastupovat bude v necelých třech letech.
U nás zápis proběhl 26-29.3 a někdo výsledky už ví od minulého týdne, my čekáme do středy, někdo do čtvrtka
. Je to nekonečný ![]()
@bumbinka píše:
Synovi byly v únoru tři, je nepřijatý
Ale ty jsi doma na MD ne? Ono je hodně dětí, kolikrát nevezmou ani děti maminám, co jdou do práce.. Tam bych s tím ani nepočítala, já se bojím aby mi vzali dcerku, budou jí tři v červnu a já jdu do práce za 14 dní nastálo..
@vykyna
Jsem na MD, ale u nás bylo výslovně řečeno, že se to nezohledňuje, a pokud vím, nezohledňovalo, skutečně bylo tolik dětí. Syn přece nemůže za to, že má mladšího sourozence, když touží po tom, chodit mezi děti, nebo jo? Nicméně tady se zakladatelka ptala, jestli známe výsledky, tak jsem odpověděla, nechce se mi pouštět se do komplikovanjěích diskuzí o tom, kdo má na co „nárok“…
my odevzdávali přihlášky 5. dubna, takže do třiceti dnů budou výsledky
@bumbinka píše:
@vykyna
Jsem na MD, ale u nás bylo výslovně řečeno, že se to nezohledňuje, a pokud vím, nezohledňovalo, skutečně bylo tolik dětí. Syn přece nemůže za to, že má mladšího sourozence, když touží po tom, chodit mezi děti, nebo jo? Nicméně tady se zakladatelka ptala, jestli známe výsledky, tak jsem odpověděla, nechce se mi pouštět se do komplikovanjěích diskuzí o tom, kdo má na co „nárok“…
Tak u nás to právě zohledňují hodně. Nemyslela jsem to zle, je mi to naprosto jasné, my psali odvolání loni pro syna hodně podobně..
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Znate uz vysledky zapisu do skolky?