Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry vecer holky,
Vim, ze temat je tu co se snazeni tyce nespocet. Me to ale neda, protoze se mi vse vrta hlavou a nevim co a jak. Posledni MS zacala 2.6. S pritelem jsem mela ted v nedeli 18.6. nechraneny pohlavni styk, s tim, ze se udelal do me. Antikoncepci uz skoro rok neberu. Je mozne, ze by mohlo vyjit byt tehotna? Kdy si nejdrive udealat test? S pritelem mimi neplanujeme, ale na druhou stranu se nebranime. Dekuji za odpovedi, mejte hezky vecer.
![]()
@Karlicka91 měla si pohlavní styk bez ochrany, takže teoreticky můžeš být těhotná. Jak dlouhé máš cykly? Víš jestli byla ovulace? Test se doporučuje delat v den vynechani ms
Příspěvek upraven 22.06.17 v 20:07
Vyjít to mohlo určitě
Já jsem si dělala test 3 dny před očekávanou ms a měla jsem dvě čárky
Držím palce ![]()
Záleží jak dlouhé máš cykly. Ty dny co píšeš jsi mohla mít plodné úplně klidně.
A pokud nebereš nic a sexujete bez ochrany tak to mohlo vyjít. kdybyste dítě nechtěli, asi byste se nějak chránili ne?
@radkka píše:
Kdy udělat test? Až ti vynechá menstruace
Ta ma prijit zacatkem mesice a jsem tak napnuta, ze jsem myslela, ze se da testovat treba i driv. ![]()
@andelka83 píše:
Záleží jak dlouhé máš cykly. Ty dny co píšeš jsi mohla mít plodné úplně klidně.
A pokud nebereš nic a sexujete bez ochrany tak to mohlo vyjít. kdybyste dítě nechtěli, asi byste se nějak chránili ne?
Vetsinou, co jsem koukala jak prisla MS, tak mi to vychazelo 28 dni ![]()
@Karlicka91 píše:
Ta ma prijit zacatkem mesice a jsem tak napnuta, ze jsem myslela, ze se da testovat treba i driv.
Dá, ale je to úplně k ničemu. Můžeš mít test pozitivní a odejde to s menstruací nebo bude negativní i přes to, že třeba těhotná budeš.
@lachtanice86 píše:
@Karlicka91 měla si pohlavní styk bez ochrany, takže teoreticky můžeš být těhotná. Jak dlouhé máš cykly? Víš jestli byla ovulace? Test se doporučuje delat v den vynechani msPříspěvek upraven 22.06.17 v 20:07
Vetsinou, co jsem koukala jak prisla MS, tak mi to vychazelo 28 dni ![]()
@Manhattan píše:
Vyjít to mohlo určitěJá jsem si dělala test 3 dny před očekávanou ms a měla jsem dvě čárky
Držím palce
Dekuji
tak uvidime koncem mesice ![]()
@lachtanice86 @Manhattan Dobra tak ja budu cekat, pokud vynecha ms ![]()
@Karlicka91 tak záleží jak dlouhou máš druhou fázi, od ovulace do ms. Ale obecně to ještě plodné dny být mohly. Jinak u 28 dnovych cyklů bývá ovulace někde mezi 13 a 17 dc.
Testovat určitě až když ms nepřijde, jinak je to lovení duchů. Tak od 12-14 dne po ovulaci bych testovala. Ale nevíš kdys ji měla, takže bych počkala zda ms přijde.