Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky vás nazor nebo podobna zkusenost? Testuju se 4 dny po sobě. Od 9 dne od vložení.
Dva první dny test s citlivostí 10 a byla vždy druhá carka i když slabší, další den clearblue s citlivostí 25 opět slabý křížek a dnes den poté opět clearblue negativní a nějaký 5 let starý trhu test taky negativní
snažím se nebýt smutná kdyby tam mimi bylo ale jde to teď velmi těžko
co si o tom prosím myslíte? V úterý zajdu na gyndu.
@Kikuška90 neco jsem si pichla jen nevím co pregnyl určitě ne. Zkusím to dohledat.
@pajaip Tak to Ti mohlo dělat pozitivní testy a už Ti to vyprchalo z těla. Jinak je vždycky nejlepší testovat stejnými testy.
EDIT - A jestli sis to píchala před ovulací, tak to muselo být rozhodně mít než 9 dní před vložením ![]()
@Kikuška90 dívala jsem se na diář bylo to 9 dní pred vložením kvůli ovulaci, 6 dnů po ovulaci se vkládalo. Tzn injekce byla 3 dny před ovulaci.
@pajaip No injekce spouští ovulaci do 48 hodin, to jsou dva dny a vkládá se dle stáří embrya, s PK 5 dní, ale to je fuk… Každopádně Ti ty pozitivní testy nejspíš udělalo právě to HCG z injekce, protože jinak by testy sílily..
@Kikuška90 děkuji za vysvětlení stáří embryji máme 6dni kvůli genetiky. Těžko říct jak to bude jelikož v pondělí jsem si test dělala a byl negativní až pak ve čtvrtek začaly ty s druhou čárkou. Ale možné je všechno to je jasný.
Já to tak měla teď po ket.bylo to biochemicke tehu.se zpozdenim se pak spustila menstruace.
Jestli jsi dnes 12 dni po ketu 6 denniho embrya a test je negativni tak to bohuzel nevyslo.
@karkarka děkuji za info
tak mám smolik a musíme na další pokus. Ale v úterý si zajdu na krev.
Neves hlavu..nadeje vzdy umira posledni. Chtelo by to trochu optimismu i od ostatnich, ne delat zavery, ze se nejedna o tehu. Dokud nebudes mit potvrzene krvi. Drzim pesti
@Sima10 jsi moc hodna dekuji.
Mě to nevadí naděje přece umírá poslední a optimismus mám v sobě ![]()
uvidíme z krve.
@Sima10 jestli myslis optimismu ode me, tak ja sem spis realista. s ivf a ket mam toho za sebou dost. a bohuzel to moc nadejne nevidim. samozrejme bych zakladatelce tehu prala.ale odpovidam podle svych zkusenosti.
Nemas zac..jsem v podobne situaci, take cekam netrpelive na vysledek, takze ti rozumim..
A presne tak, musime verit a byt optimisticke ![]()