Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak udělat si test můžeš, ale těhotná být nemusíš, po vysazeni HA se tělo může klidně rok dostávat do normálu a ms si může chodit jakkoliv.
@Kriss Tina píše:
Tak udělat si test můžeš, ale těhotná být nemusíš, po vysazeni HA se tělo může klidně rok dostávat do normálu a ms si může chodit jakkoliv.
A kdy si to mam udělat?
Až nebudu špínit?
@Barevné klubíčko
Protože jsem ho dostala o týden dřív než jsem měla
@Petromilka9 třeba, to je asi jedno, jestli už jsi aspoň dva týdny od ovulace. Ale spíš těhotná nebudeš.
Pokud jsi brala tak dlouho antikoncepci, tak je dost možné že si dlouho na miminko počkáš. Je tu spousta holek, co se jim cyklus vracel do normálu klidně i roky ![]()
Ty jsi dostala menzes, takže šance že jsi těhotná je dooprady mizivá. Spíše to odpovídá tomu, že máš teď sakra nepravidelný cyklus a tělo se bude pomalu snažit si konečně těch 8 let poctivě dokrvácet.
Udělej prosím něco s tím menCesem
Jinak si brala dlouho HA, takže tělo nebude za měsíc jak hodinky. Ale jak píšeš, dítě oba chcete, tak tomu nech volný průběh. A nevykupuj testíky krotitelkám duchů ![]()
@Petromilka9 píše:
@Barevné klubíčko
Protože jsem ho dostala o týden dřív než jsem měla
To je snad fuk, dostat jsi to dostala, nechápu, co řešíš. Kdyby se vám v srpnu i tak během plodnych dnů zadarilo, tak to teď nejspíš stejně odešla s menstruací… Ale podle mě máš jen rozházené hormony. Hoď se do klidu a počkej si, až se ti cyklus nastartuje. Jinak ty plodné dny… Byly nějak potvrzeny, nebo si jen myslíš, žes je měla? ![]()
Si udělej test. Ale pokud jsi začala špinit, tak se ti ms nejspíš brzo rozjede.
@Petromilka9 co zkusit nějaké doplňky? Hodně doktorů chválilo sarapis mensis na úpravu cyklu. Já ho taky brala, protože jsem měla cyklus dlouhodobě nepravidelný, a asi to zabralo.
Po vysazení HAK může menstruace poměrně dlouho „haprovat“, ale pokud si nejste jistá, udělejte si test. Můžete kdykoliv, i při krvácení, lépe samozřejmě ráno.
Jinak já brala antikoncepci víc jak 13 let a po vysazení jsem otěhotněla prakticky ihned.
Ahoj s přítelem jsme si řekli, že se začneme snažit o miminko. Po necelých 8 letech jsem vysadila antikoncepci v červnu. V srpnu uz jsem normálně dostala mences a jak jsem měla plodné dnyn tak jsme se po snažili. Je to 14 dni a me každý den jen po ránu špatně jen na zvraceni. Chtěla jsem si dělat v pondělí těhotenský test ale dostala jsem v sobotu mences a ted už jen mírně špinim skoro vůbec. Nevíte co mam dělat??