Vyšlo to nebo ne

Anonymní
6.9.22 09:13

Vyšlo to nebo ne

Ahoj s přítelem jsme si řekli, že se začneme snažit o miminko. Po necelých 8 letech jsem vysadila antikoncepci v červnu. V srpnu uz jsem normálně dostala mences a jak jsem měla plodné dnyn tak jsme se po snažili. Je to 14 dni a me každý den jen po ránu špatně jen na zvraceni. Chtěla jsem si dělat v pondělí těhotenský test ale dostala jsem v sobotu mences a ted už jen mírně špinim skoro vůbec. Nevíte co mam dělat??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
6.9.22 09:20

Tak udělat si test můžeš, ale těhotná být nemusíš, po vysazeni HA se tělo může klidně rok dostávat do normálu a ms si může chodit jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.22 09:25

Vždyť jsi to dostala, tak proč tahle diskuze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.22 09:25
@Kriss Tina píše:
Tak udělat si test můžeš, ale těhotná být nemusíš, po vysazeni HA se tělo může klidně rok dostávat do normálu a ms si může chodit jakkoliv.

A kdy si to mam udělat?
Až nebudu špínit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.22 09:26

@Barevné klubíčko
Protože jsem ho dostala o týden dřív než jsem měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
6.9.22 09:26

@Petromilka9 třeba, to je asi jedno, jestli už jsi aspoň dva týdny od ovulace. Ale spíš těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
6.9.22 10:22

Pokud jsi brala tak dlouho antikoncepci, tak je dost možné že si dlouho na miminko počkáš. Je tu spousta holek, co se jim cyklus vracel do normálu klidně i roky :nevim:

Ty jsi dostala menzes, takže šance že jsi těhotná je dooprady mizivá. Spíše to odpovídá tomu, že máš teď sakra nepravidelný cyklus a tělo se bude pomalu snažit si konečně těch 8 let poctivě dokrvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.9.22 10:29

Udělej prosím něco s tím menCesem ;) Jinak si brala dlouho HA, takže tělo nebude za měsíc jak hodinky. Ale jak píšeš, dítě oba chcete, tak tomu nech volný průběh. A nevykupuj testíky krotitelkám duchů :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.22 11:35

Holky přidám se prosím myslíte že bude sílit? Děkuji moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6.9.22 11:35
@Petromilka9 píše:
@Barevné klubíčko
Protože jsem ho dostala o týden dřív než jsem měla

To je snad fuk, dostat jsi to dostala, nechápu, co řešíš. Kdyby se vám v srpnu i tak během plodnych dnů zadarilo, tak to teď nejspíš stejně odešla s menstruací… Ale podle mě máš jen rozházené hormony. Hoď se do klidu a počkej si, až se ti cyklus nastartuje. Jinak ty plodné dny… Byly nějak potvrzeny, nebo si jen myslíš, žes je měla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
6.9.22 11:48

Si udělej test. Ale pokud jsi začala špinit, tak se ti ms nejspíš brzo rozjede.

• Citovat
  • Upravit
6.9.22 11:57

@tevl díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.22 11:57

@tevl díky @shadowbabe
Ja vim že jen tak to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
6.9.22 14:30

@Petromilka9 co zkusit nějaké doplňky? Hodně doktorů chválilo sarapis mensis na úpravu cyklu. Já ho taky brala, protože jsem měla cyklus dlouhodobě nepravidelný, a asi to zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.9.22 17:11

Po vysazení HAK může menstruace poměrně dlouho „haprovat“, ale pokud si nejste jistá, udělejte si test. Můžete kdykoliv, i při krvácení, lépe samozřejmě ráno.
Jinak já brala antikoncepci víc jak 13 let a po vysazení jsem otěhotněla prakticky ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí