Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím vás tu všechny,
Dne 31.cervencejsem vysadila HA, MS přišla 5.sprna tak jak by měla normálně. Chtěli bychom miminko ale zároveň na to nějak netlacime. Ale další MS nepřišla (test negativní) gynekoložka pohrozila ze to muže trvat i 3 měsíce. Otázka ale je proběhne vůbec ovulace nebo kdy proběhla/proběhne?
Snad jsem to popsala dostatečně jasne ![]()
To se bohužel nedá takto určit, po vysazeni se tělo rovna cca půl roku, v té době je celkem bežné mít rozházené cykly. A v nich sledovat ovulaci je boj.
Btw ta poslední ms bylo stále ještě krvácení ze spádu ![]()
K ovulaci dojít může a taky nemusí. Buď a nebo.. než se ti srovná tělo. U každého je to jinak.
To fakt nikdo neví. Já třeba otěhotněla hned po vysazení, kámoška půl roku…
Pokud na to netlačíte, pusť to z hlavy, užívejte si sex a jeden druhého, nesleduj ovulaci, nepouštěj si do hlavy, že se “snažíte” a přijde to ![]()
Já se prave snažila porozumět svému tělu a je to teda bojovka, vždy jsem ovulaci poznala a teď nic tak je mi to divné ![]()
Kdyby přišlo alespoň jedno buď těhotenství a nebo MS ale když není nic jsem lehce nervózní ![]()
@Leuska9 ale vždyť je ještě hrozne brzy po vysazení, vazne nemáš důvod to řešit nebo byt dokonce nervózní. Dej tomu čas