Jak si vyrobit holčičku? Ovlivnění pohlaví

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.9.22 19:07

Chceme holku ????

Ahoj, chci se zeptat nikde jsem to nenašla… Teoreticky, když chceme počít holčičku máme mít styk bez ochrany 2-3dny před ovulací… To víme, ale ty dny potom? Může být bez ochrany i s ochranou, nebo nemít styk pak vůbec?
Chceme to zkusit jestli to opravdu vyjde mít holčičku 😅 když ne nevadí, ale za zkoušky nic nedám 😂 😅

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7223
3.9.22 20:02

Někde jsem četla že záleží i na teplotě. Spermie y potřebují jinou teplotu nez x. Varlata mají vlastní termoregulaci. Bohužel už nevím, které jsou na teplo. Zkuste si to najít. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
3.9.22 20:28

My jsme holku počali přesně v den ovulace. :lol: A předchozí dva syny taky. :lol: Takže asi to bude spíš fakt o náhodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14640
3.9.22 20:41

Tak pokud se budes drzet te teorie o vetsi rychlosti spermii Y a delsim preziti spermii X, tak bych potom mela styk pouze s ochranou. A to proto, ze kdyby zadne holcici z teorie styku par dni pred ovulaci neprezily do ovulace, tak aby toho nevyuzila nejaka cerstva klucici. A jinak my mame 4 holky, vsechny pocate pri ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.22 20:47

@Janča6 ono to bude prostě asi daný 😂 😅 ale za zkoušku nic nedáme 😁 😂 já bych právě ten styk potom neměla raději vůbec 😂 a až třeba po týdnu s ochranou 😂

• Citovat
  • Upravit
6860
3.9.22 21:00
@Anonymní píše:
@Janča6 ono to bude prostě asi daný 😂 😅 ale za zkoušku nic nedáme 😁 😂 já bych právě ten styk potom neměla raději vůbec 😂 a až třeba po týdnu s ochranou 😂

Však to zkuste. Co se může stát buď to bude holka nebo třeba kluk nebo nic a můžete zkusit další měsíc jinou metodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.22 21:04

@Náměsíčná přesně tak 🙂 je nám jedno jestli to bude to nebo to. Jen by bylo pěkné mít doma páreček 🙂 když už chlapečka máme 😁 😅

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.22 21:04

„@Náměsíčná“: uvidíme, třeba se to povede, dám pak vědět 😁 😄

• Citovat
  • Upravit
3076
3.9.22 21:35

Tohle prostě fakt nevychytáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
3.9.22 22:27

Tohle jsem našla na FB, ale nějak to nechápu.. Tak třeba pomůže 🙂 😅

• Citovat
  • Upravit
1747
3.9.22 22:41
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat nikde jsem to nenašla… Teoreticky, když chceme počít holčičku máme mít styk bez ochrany 2-3dny před ovulací… To víme, ale ty dny potom? Může být bez ochrany i s ochranou, nebo nemít styk pak vůbec?
Chceme to zkusit jestli to opravdu vyjde mít holčičku 😅 když ne nevadí, ale za zkoušky nic nedám 😂 😅

Prvni dceru mame ze styku par dni pred ovulaci, syna mame ze styku jeden den pred ovulaci a druhou dceru par dni pred ovulaci. Mame pohlavi jak jsem chtela a hned jsem vedela jake pohlavi cekame :mrgreen: sli jsme do tretiho, ptze jsem chtela holcicku a nenapadlo me ani, ze by to mel byt kluk :mrgreen:

Vetsinou jsou zenske spermie odolnejsi, ze
dyl vydrzi a muzske dlouho nevydrzi. Tak zkus mit sex hned jak budou plodne dny a ob den, nikoli kazdy den, je to zbytecne a spermie nestihnou dozrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.9.22 22:54
@Lil Kitkatt píše:
My jsme holku počali přesně v den ovulace. :lol: A předchozí dva syny taky. :lol: Takže asi to bude spíš fakt o náhodě ;)

o nahode to neni, zenske spermie dele vydrzi, takze pokud se sexuje par dnu pred ovulaci, tak se znacne zvysuje sance na holcicku, protoze velka cast tech muzskych pochcipa, nez se vajco objevi. Neni to samozrejme tutove neprustrelny zpusob, pouze to zvysuje sance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.22 22:58

@MonaSun děkuji, plodné dny mi začali dnes, styk bude zítra a ovulace by měla být ve středu 🙂 tak uvidíme… U prvního jsme to nehlídali a máme doma kluka 😁 😊 tak by se nám líbilo mít páreček 🙂

• Citovat
  • Upravit
7223
3.9.22 23:46

Měla jsem ovulaci o týden dýl. Nevim jak se nám ta holka povedla. Souhlasím s náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12522
4.9.22 08:34
@warita píše:
o nahode to neni, zenske spermie dele vydrzi, takze pokud se sexuje par dnu pred ovulaci, tak se znacne zvysuje sance na holcicku, protoze velka cast tech muzskych pochcipa, nez se vajco objevi. Neni to samozrejme tutove neprustrelny zpusob, pouze to zvysuje sance.

To jsou veci :) nevedela jsem, ze zenske se o svoje misto na slunci musitakhle drat uz pri poceti..pak uz to pokracuje cely dalsi zivot..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí