Jak si vyrobit holčičku? Ovlivnění pohlaví

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5655
4.9.22 09:00
@warita píše:
o nahode to neni, zenske spermie dele vydrzi, takze pokud se sexuje par dnu pred ovulaci, tak se znacne zvysuje sance na holcicku, protoze velka cast tech muzskych pochcipa, nez se vajco objevi. Neni to samozrejme tutove neprustrelny zpusob, pouze to zvysuje sance.

Tuhle teorii znám taky, neboj ;). Ale říkám ti, že přesně ze dne ovulace mám dceru, což by podle téhle teorie bylo téměř nemožné, to to měly vyhrát rychlejší mužské spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.9.22 09:16
@Lil Kitkatt píše:
Tuhle teorii znám taky, neboj ;). Ale říkám ti, že přesně ze dne ovulace mám dceru, což by podle téhle teorie bylo téměř nemožné, to to měly vyhrát rychlejší mužské spermie.

tak pokud tu teorii znas, tak urcite vic, ze to pouze zvysuje sance, ne ze to je neprustrelna metoda. Zenske spermie jsou robustnejsi a pomalejsi, pokud je sex par dnu pred ovulaci, vetsina muzskych spermii umre, takze sance na holcicku je vyssi. Nicmene to neznamena, ze muzske spermie nejsou zadne. Muzske jsou naopak mensi a mrstnejsi, dokazi se k vajicku dostat rychleji.

Navody jak na konkretni pohlavi se navic lisi. Nektere navody na holcicku napriklad dorporucuji sex par dnu pred ovulaci a pak uz vubec. Jine navrhuji zacat par dnu pred ovulaci a pak sexovat kazdy den a udajna logika je takova, ze kazdym dalsim dnem pridavas dalsi zenske spermie (a zaroven muzske), ale ze ty zenske po par dnech budou prevazovat, protoze ty muzske ze starsich vystriku uz pochcipaly. Nevim, ta prvni metoda mi prijde takova logictejsi, ale tam zase hrozi to, ze nedojde k oplodneni vubec, protoze ma chlap treba slabsi spermie a nedozije se zadna.

Dalse se da tato metoda kombinovat s vhodnou stravou. Tim, ze muzske spermie jsou citlivejsi, tak mnohem vice reaguji na kysele PH v pochve. Cili, pokud zena cilene ji potraviny, ktere toto PH zvysuji, sance na holcicku roste a naopak samozrejme. Jestli si dobre vybavuju, tak i chlap dokazal neco skladbou sveho jidelnicku ovlivnit.

Udajne existuji studie, ktere prokazuji, ze pokud se dodrzuji vsechny vyse popsane podminky, tak sance na konkretni pohlavi je az 80%. Nicmene, tyto studie narazily na problem takovy, ze participanti studii nebyli ochotni dodrzovat vcelku striktni rezim stravovani a cetnosti sexu podle harmonogramu po dobu nekolika mesicu, takze hodne lidi ze studie vypadlo. Ale ti co zustali a vydrzeli meli tu 80% uspesnost udajne. Na zdroj se mne neptejte, musela bych to pracne dohledavat. Zajimala jsem se o to hooooooodne davno dozadu a stejne mam deti tak, jak se nam to s manzelem povedlo upichnout, protoze ja muzu byt rada, ze jsem rada a mam 2 deti (kvuli veku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí