Drmek a špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.9.22 18:17

Drmek a špinění

Ahoj holky. Máte zkušenosti s Drmek? Jsem rok po porodu, MS 4 měsíce a snazime se o druhé. Mám krátkou LF a krátkou MS. Tak zkouším Drmek tablety a B6. Zacala jsem 1DC. Teď jsem 12DC a už tři dny trochu špiním. Což se mi nikdy nestalo. Pročetla jsem tady skoro všechno o Drmku a zkusěnostech a tohle nikdo nepsal. Nekdo sice psal brat az po ovulaci ale to byly drivejsi diskuze, ty pozdejsi byly ze ho brat od zacatku. Může to mít souvislost s Drmek? :nevim: Zacinam byt nervozni zda ho brát

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10130
3.9.22 18:46

No klidně být může.. drmek zvedá progesteron. Teď má dominovat estrogen. Může takto blokovat ovulaci. Proto se bere až po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
4.9.22 08:35

Teda, takovou zkušenost vůbec nemám. Já ho brala denně několik měsíců v kuse a naopak mi pomohl špinění před MS upravit.

Ale teda brala jsem ho v kombinaci s pupalkou, sarapis mensis a myo-inositolem, takže vlastně nevím, co konkrétně z toho zabralo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.9.22 08:14

@tevl no dnes je to třetí den co jsem ho vysadila a už nešpiním. Takže ho zkusím zařadit až po ovulaci. I když tězko říct jak to bude tenhle měsíc. Třeba nebude ani ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.23 10:51
@tevl píše:
Teda, takovou zkušenost vůbec nemám. Já ho brala denně několik měsíců v kuse a naopak mi pomohl špinění před MS upravit.Ale teda brala jsem ho v kombinaci s pupalkou, sarapis mensis a myo-inositolem, takže vlastně nevím, co konkrétně z toho zabralo :nevim:

Dobrý den, mohla bych se zeptat za jak dlouho vam drmek zabral? Za kolik cyklů se MS upravila? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
2.2.23 11:27

@Hanicka113 popravdě už si to přesně nepamatuju, ale brala jsem ho cca 8 měsíců, takže zabrat mohl tak po 4-5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí