Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No klidně být může.. drmek zvedá progesteron. Teď má dominovat estrogen. Může takto blokovat ovulaci. Proto se bere až po
Teda, takovou zkušenost vůbec nemám. Já ho brala denně několik měsíců v kuse a naopak mi pomohl špinění před MS upravit.
Ale teda brala jsem ho v kombinaci s pupalkou, sarapis mensis a myo-inositolem, takže vlastně nevím, co konkrétně z toho zabralo ![]()
@tevl no dnes je to třetí den co jsem ho vysadila a už nešpiním. Takže ho zkusím zařadit až po ovulaci. I když tězko říct jak to bude tenhle měsíc. Třeba nebude ani ovulace
@tevl píše:
Teda, takovou zkušenost vůbec nemám. Já ho brala denně několik měsíců v kuse a naopak mi pomohl špinění před MS upravit.Ale teda brala jsem ho v kombinaci s pupalkou, sarapis mensis a myo-inositolem, takže vlastně nevím, co konkrétně z toho zabralo
Dobrý den, mohla bych se zeptat za jak dlouho vam drmek zabral? Za kolik cyklů se MS upravila? ![]()
@Hanicka113 popravdě už si to přesně nepamatuju, ale brala jsem ho cca 8 měsíců, takže zabrat mohl tak po 4-5.
Ahoj holky. Máte zkušenosti s Drmek? Jsem rok po porodu, MS 4 měsíce a snazime se o druhé. Mám krátkou LF a krátkou MS. Tak zkouším Drmek tablety a B6. Zacala jsem 1DC. Teď jsem 12DC a už tři dny trochu špiním. Což se mi nikdy nestalo. Pročetla jsem tady skoro všechno o Drmku a zkusěnostech a tohle nikdo nepsal. Nekdo sice psal brat az po ovulaci ale to byly drivejsi diskuze, ty pozdejsi byly ze ho brat od zacatku. Může to mít souvislost s Drmek?
Zacinam byt nervozni zda ho brát