Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
mně bylo PCOS diagnostikováno asi před rokem. Mám to dost podobně. Menstruace je pro mě utrpení. Velmi silná, nepravidelná a bolestivá, občas jsem bolestí i omdlela. Po 4 letech snažení, mám letos za sebou dvě neúspěšné IUI s ovitrelle a čeká mě první IVF. Přeju hodně štěstí do dalších pokusů🙏
Ahoj, mám diagnostikováno PCOS, mám nepravidelnou menstruaci, hodně silnou a bolestivou. Ale ne nepravidelnou jak bývá zvykem při tomto syndromu, ale spíše přijde kdy chce, ale je každý měsíc, jednou byla i 2× za měsíc a snad pouze 2× se mi stalo, že nepřišla vůbec v průběhu 12-13 let od první mens. Krev mi brali také a nemám ani problémy se štítnou žlázou ani se zvýšeným mužským hormonem, ale přesto ochlupení mám dost, ale to spíš dědičně. Má toto někdo při diagnostikovaném PCOS taky? Přijde mi to hrozně divné. A co otěhotnění? 4 roky se snažíme a ani jednou nic, po navsteve kliniky a letrozolu + ovetritele se to chytlo hned, ale v 7tt jsem potratila. Folikuly byly dominantní dva (18 a 19mm). Čím víc čtu, tím víc jsem zmatená, díky