Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky tak včera jsem byla na gynekologii a tam Dr zjistil že mám výšku děložní sliznice 7mm, krev mi bohužel prostě nejde nabrat, a test mi vyšel negativní.. Takže jsem už opravdu bezradná, mám 13dní zpoždění, a MS mám jinak pravidelnou.. ![]()
Dr mi píchl vyvolávačku ale to čekání mě fakt ubíjí.. Má tu někdo podobnou zkušenost? Pokud ano budu vděčná za každou odpověď
Dělala jsem si ještě testy ořed tím než jsem šla na gyndu, a na jednom byl slabý duch..
Příspěvek upraven 02.11.17 v 18:07
No, 7 mm je na potenciální těhotenství dost nízký a při negativním testu a takovýmhle zpoždění bych spíš čekala, že z toho těhotenství nebude. Pokud nešla nabrat krev, tak se blbě zjistí, v jaký jsi vlastně fázi cyklu a jak ti lítaj hormony. Ale klidně to mohl být normální anovulační cyklus a ta vyvolávačka ho ukončí. A pokud bys náhodou těhotná byla, ničemu neuškodí.
Ahojky holky. Muzu se zeptat jakou zkratku má u doktoru sliznice? V papírech mám toto EE 11mm, VT ve sloupci do 17mm
Vůbec se v tom nevyznám a nic mi dr neřekla
měla bych být 4+5tt na utz ještě nic nebylo vidět
@Anonymní píše:
Ahojky holky. Muzu se zeptat jakou zkratku má u doktoru sliznice? V papírech mám toto EE 11mm, VT ve sloupci do 17mm
Vůbec se v tom nevyznám a nic mi dr neřeklaměla bych být 4+5tt na utz ještě nic nebylo vidět
Neřekla… musíš se ptát. Někteří doktoři jsou prostě mlčoši.
Jestli jsi opravdu 4+5, tak je naprosto normální, že tam nic nebylo vidět. Dočkej času. Držím palce ![]()
@Kamkam a nevíš jestli vysoká sliznice v 4+5 tt je v pořádku? Nevím jak má být vysoká při tehu…
![]()
@Anonymní píše:
@Kamkam těch 11mm jsem zapomnela napsat
11 mm je dobrý. Ale ono to zase tak moc neříká, někdo může mít 8, někdo má před MS i 14 bez těhotenství.
@Kamkam no tak snad to bude dobre, pac spinim. Je to hnede. Ale už spinim 5ty den no ![]()
@Anonymní píše:
@Kamkam no tak snad to bude dobre, pac spinim. Je to hnede. Ale už spinim 5ty den no
Snad bude. Držím palce. A nevyfásla jsi ascorutin? Měl by zpevňovat cévy.