Vysoké teploty už 6 dní

804
13.4.06 20:28

Vysoké teploty už 6 dní

Holky, prosím vás o radu (nebo spíš uklidnění) pro moji kamarádku:

Její 3,5 letý chlapeček má už 6. den teplotu +-39, ráno zvýšenou, večer vždy kolem 39,5, klesne na chvíli jen po Panadolu.

Byli u doktorky, kašle, poslech ale dobrý, ATB nenasazovala (CRP negativní), prý chřipka a zvýšená teplota může trvat i 10 dnů. Oni ovšem mají horečku (nad 38 st.).

Stalo se vám to někdy?

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5636
13.4.06 21:43

Sousedky holcicka 1R mela horecky neklesajici 4-5 dni … sousedka s ni cela vyplasena chodila k doktorce a na pohotovost snad kazdy den …stale byly doktorky v klidu, ale ona ne … ten 5.den si vydupala prohlidku v nemocnici … a byla hospitalizace a zanet ledvin kombinovany se strevni chripkou. Puvodne dr. odhadovaly pouze strevni chripku (mela prujem a nic nejedla). Takze dle mne to u tak malych deti uplne normalni neni aby byly horecky takto dlouho … sla bych po tom!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
13.4.06 21:53

Naprosto souhlasím. Je to dlouho takové teploty!!! Tělíčko už z toho musí být strašně unavené. Šla bch k lékaři znova jak se znám, jsem trošku hysterická matka ale někdy to není na škodu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibu
627
14.4.06 08:54

Také sohlasím stím navštívit znova Dr., sice jsem také trochu hysterická matka, ale lepší než něco zanedbat. Kdyby mělo dítko do 38, asi bych to tolik neřešila. Dr. občas jen mávnou rukou, ale o jejich dítě nejde, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
simi 1708
15.2.12 16:15

Teploty už 6 dní

Prosím o radu,
moje dcera 6 let má už od pátku vysoké teploty,nejprve 39,5 a pak po vlažné sprše a podání Nurofenu klesla na 38,9.Taplota nadále neklesala,musela jsem ji podat střídavě panadol čípek po 4 hod.V noci se začala dusit-Laringitida na to moje dcera trpí.Podáváme stoptusin a 1/2tabl.dithiadenu a 1×čípek proti dušení-máme od p.doktorky.Teploty neustávají,jen mírně klesnou a v Po jsem jela na ORL píchat ouško.Bohužel na to také trpí!Dostala ATB a po 4 dávce teploty neustále jsou kolem 38,5 jen po nurofenu nebo panadolu na chvíli klesnou.K tomu máme brát dva dny stoptusin a dithiaden.Ale pořád se to nelepší!!!!Zítra máme jít na kontrolu,myslíte si,že mám žádat o nějaká další vyšetření??????Nechci být za hysterku :x
Díky za jakoukoliv odpovědˇS.

• Citovat
  • Upravit
557
15.2.12 16:19

Nema zapal plic? Ted je toho hodne rikala doktorka. S tim by mela do nemocnice. ATB by meli po 3 dnech zabrat a teplota by se mela znizit. Mozna potrebuje silnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
simi 1708
15.2.12 16:34

No to sned ne!Budu doufat,že další dávka zabere a když ne,tak budu trvat na nějakém vyšetření co to prokáže.Díky

• Citovat
  • Upravit
246
15.2.12 18:31
Evulka píše:
Holky, prosím vás o radu (nebo spíš uklidnění) pro moji kamarádku:

Její 3,5 letý chlapeček má už 6. den teplotu +-39, ráno zvýšenou, večer vždy kolem 39,5, klesne na chvíli jen po Panadolu.

Byli u doktorky, kašle, poslech ale dobrý, ATB nenasazovala (CRP negativní), prý chřipka a zvýšená teplota může trvat i 10 dnů. Oni ovšem mají horečku (nad 38 st.).

Stalo se vám to někdy?

Eva

Nam jo, syn 9 mesicu mel vysoke teploty. Bohuzel mu do toho rostly zuby,takze se to pricitalo nejdriv tomu. Mudr. ho videla a nic na nem neshledala a ze to prejde. Nakonec jsem v noci volala na pohotovost,protoze dostal prujmy a nevedela jsem,jestli cipek stihl za par minut zabrat. Kdyz se pani dozvedela,ze uz je to 6 dni,hnala me okamzite do nemocnice. Byl to zanet ledvin. Takze nekolikadenni vysoky horecky urcite nepodcenovat!!! Hrozny je, ze cloves se snazi nehystercit,ale lepsi je byt za hysterku a vydupat si nenarocna vysetreni z moci nebo krve treba i po dvou dnech horecek :nevim: nez nechat dite trpet. Bylo to hrozny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
15.2.12 19:39

Taky bych to viděla na ty ledviny.
Dcera to měla v 9 měsících,pořád teploty kolem 40.
Dr si myslel,že je to šestá nemoc,tak sme pořád čekali,kdy se osype a až když po týdnu nic,tak ho napadlo vzít moč a byl to zánět ledvin.
Vzala bych k dr určitě moč a uvidíte,za hysterku rozhodně nebudeš,lepší,nž něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
simi1708
15.2.12 20:20

poděkování

Holky,
všem děkuji za názor a pokusím se to zítra nějak vyřešit.Já ležím také v horečkách a moje druhá dcerka taky,tak fakt netuším co to máme.Tak snad to nebude nic Vážného!!!Alespoň doufám!!

• Citovat
  • Upravit
3.3.14 21:17

Ahojki jo mam zrovna ted takovi problem stejni muj sin us ma 14 dni teploti visoke jak popisujete a do toho osklivi kasel taki jsme bili 3 krat u lekare a jednou v nemocnici na pohotovosti rekli nam ze je to viroza a ze to muze rvat as 3 tejdni ale taki tomu neverim potrebovala bich taki poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.14 21:22

Jo bili jsme us v nemocnici ale vsechna visetreni ma v poratku us si fakt nevim radi tak dlouho ma teploti us 14 dni dali mi jenom paralen nic vic poslouchali ho a rekli ze kasel je cisti prosim o radu dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí