Zvracení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
23.3.06 23:47

zvracení

Ahoj, potřebuju poradit. Mám roční dcerku a ted začala najednou zvracet. Není to pořád, ale asi třikrát týdně, pokaždé v jinou dobu. Prostě sedí a najednou to z ní vyletí. A nejde jen o nějaké ublinknutí. Mám strach, že se to začne zhoršovat. U dr. jsme byly, ale nic se nezjistilo. Stává se to po mlíku a jednou po kaši. Většinou to ani nestačí dojíst a zvrací. Nemá někdo podobnou zkušenost?
Dík anja

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
24.3.06 00:15

mléko

Takže zvrací na mléko a na kaši, což je vlastě opět mléko. A ostatní jídlo jí v pohodě? Může to být začinající alergie na mléko. Nebo může mít nějakého mikroba v žaludku, který na reakci mléka (laktózy) vyvolává zvracení. Pokud bude stále zvracet doporučoval bych kontaktovat lékaře a urgovat, aby vypsal/a vyšetření a nejlépe co nejdříve, pokud jde o nějakou počínající nemoc nebo něco čemu se dá předejít, tak opravdu co nejdříve, protože čekání to může pouze zkomplikovat a nemusí to být příjené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
24.3.06 07:58

A pije obojí z flašky? Jestli jo. nemůže jí nadavovat ta flaška? Nemá nový dudlík na flašce? A nemůže jí to jen nechutnat a ona se toho takhle zbavuje?

Jinak zalarmuj doktorku, aby to opravdu nebyl problém s žaludkem.

Tak ať jste rychle v pořádku.
Iva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.3.06 08:40

anja Ahoj, sice ti nedokážu poradit odborně, nejsem lékařka, ale kamarádky synek měl něco obdobného a zjistili u něj alergii na kravské mléko. Od té doby ho měl zakázané a i výrobky z něj a musel pít pouze kozí nebo nějaké náhražky. Držím palce ať je všechno v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
12.8.12 16:24

Ahoj, malej nám začal zvracet, zvrací už hodinu téměř vkuse, teď se začali dělat trochu prodlevy. Co mu dát? Čaj nechce ani vidět, takže nepil ještě nic. Před 14 dny měl skoro týden průjem, ten ho ale přešel a ve stolici mu nic nenašli. Spíš se dneska přecpal melounu :nevim: Teď už zvrací jenom šťávy. Po 5 minutách mu to kope a zvrací a zvrací. Nevím co s ním. Pohotovost? Není to ukvapený? Každopádně do sedačky ho dát nemůžu. Jak dlouho vyčkávat doma? mám strach aby nebyl dehydratovaný. Teplotu nemá, průjem taky ne. Obchod tady žádnej nemáme a lékárnu už vůbec ne, leda někoho vyslat do města, ale co koupit proti zvracení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
12.8.12 16:41

Dala bych mu černé uhlí a po lžičkách colu. Pokud nebude zlepšení, tak ihned na pohotovost. Přeji at je malému dobře. :hug:

• Citovat
  • Upravit
12681
12.8.12 16:42

@Tali1 Na zvracení černé uhlí? To je na průjem ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
12.8.12 16:45
@goldenka píše:
@Tali1 Na zvracení černé uhlí? To je na průjem ne? :think:

Také se dává na zvracení. :nevim: Nám vždy pomůže. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6956
12.8.12 17:08

Jak ti takto bude blit jeste hodinu. Tak bych urcite jela na pohotovost. U takoveho prcka to fakt neni sranda. Colu bych mu ja osobne nedavala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
12.8.12 17:41

Ježiš, až ted koukám jak je klučina starej. Tak to tu colu určitě ne-e. Já jsem blbá. :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
12681
12.8.12 17:55

@Janichka volali jsme na pohotovost a prý mu máte dávat tu colu, tak jsme mu dali pár lžiček, zklidnilo se to, už půl hodiny nezvracel. Odpočívá tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.8.12 18:00

Tak to cumim, ja beru colu jako lek na vsechno ale mela bych strach to dat rocnimu. No nic jsem ted o neco chytrejsi a vim co delat kdyz se neco takoveho stane nasi male :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
12.8.12 18:49

@Janichka Taky jsem se divila, ale řekli nám, že nic jinýmu mu dát nemůžou, tak prý tu ledovou colu a je fakt, že se zlepšil, pospává na gauči, ale dobře mu ještě určitě není-viděl mě jíst a ani nemlaskal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.22 10:40

Petra 98

Zdravím, potřebovala bych poradit. Byla sem v obchode s roční dcerou a koupila sem ji tam tu mekkou syrovou tycinku jak kousek mozareli. Vzdy to mela rada a nebyl s tim problem. Ale dneska chvili po tom co to snedla tak zacala zvracet kousky toho syra spolecne s hlenama. Kdyz sem dala spat odpoledne tak ji to vzbudilo a zase blikala. Zvraci uz asi po 5, tak zkousim vas jestli mi poradite co mam delat. Mam ji nechat v klidu a proste pockat az to vyjde vse co ji trapi nebo jit k doktorce? Ted uz konecne usnula ale chropti u toho a nevim moc jak se zachovat, je to prvni dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí