Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
potrebuju poradit mame mit siroke baleni ( 2 pleny ) tak jsem si objednala ortopedicke kalhotky a ted nevim jestly je mam dat jenom ty kalhotky nebo dat dve latkove pleny a na to ty kalhotky ( coz mi prijde divny protoze v tom pripade mam sakra malou velikost.. zkusim sem dat odkaz jak vypadaji treba je nektera znate..
http://www.obchod-pro-deti.cz/…alhotky2.jpg
a tady je k nim text : # 100% bavlna # bílá barva # zapínání na suchý zip # Splňují požadavky stanovené vyhláškou ministerstva zdravotnictví České republiky č. 84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do tří let. # Výrobek vlastní atesty.
Diky za odpoved Maty
No já ti moc neporadím, myslím, že do ortop. kalhotek už se plínky nedávají. Radši si zavolej na ortopedii a zeptej se tam.
Alenka
Ahoj,
tak s tímhle jsem zápasila taky
Dávala jsem je jen první 3 týdny a dělala jsem to tak, že měl malej Pampersku na tom 2 normální plíny načtvrtiny (na třetinky mě to přišlo moc široké) a pak tohle. Když byl u nás doma doktor, tak mně to schválil (i když teda vypadal, že si s tím taky neví moc rady
Myslím si, že tyhla slavné ortopedické kalhotky mají jen držet normální plínky a ten igelit tam je, aby se mimi nepročůralo když dáváš jen bavlněné plínky.
A taky nám to bylo dost malé, myslím že dělají i víc velikostí. Určitě ti ještě poradí mamky co s balením naširoko mají větší zkušenosti.
Věrka