Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá Madonna píše:
Ostatním to může být úplně ukradený.
Ale, tebe bude časem bolet krční páteř.
No ji, spíš jeho, ne ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám takový menší dotaz. Měla jsem přítele cca 5 let a byl tak o hlavu vyšší než já. Možná o hlavu a půl a bylo to ideální. A teď jsem si po dlouhé době našla nového přítele a ten má 2 metry. Já měřím 156. Co si o tom myslíte? Já si na to pomalu zvykám, ale občas vidím, jak se někdo podíváDíkyy
Byl bych na. srany že mi bere malý holky
. Ať si vezme jemu výškou podobné ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám takový menší dotaz. Měla jsem přítele cca 5 let a byl tak o hlavu vyšší než já. Možná o hlavu a půl a bylo to ideální. A teď jsem si po dlouhé době našla nového přítele a ten má 2 metry. Já měřím 156. Co si o tom myslíte? Já si na to pomalu zvykám, ale občas vidím, jak se někdo podíváDíkyy
Neřešila bych lidi, ale já bych půlmetrový rozdíl nechtěla ![]()
@Anonymní píše:
To je úplně v pořádku, je to naopak velice časté, a v souladu s přírodou. Kdybych to měla říct čistě stroze a racionálně, tak extrémní kusy (ty moc malá, on přerostlý) si kompenzují vlastní vady a směřují k normálu, takže potomci by mohli být zdravě rostlí.
Možná to je trochu drsně řečeno, ale tak to v přírodě funguje. Proto je model „ne moc velká holka + velký kluk“ nebo „velká holka - ne moc velký kluk“ statisticky běžnější než dva malí/dva velcí. Stejně tak od chlapů průměrné výšky (180-185) často zazní, že preferují jen průměrně vysoké holky (168-173, ne vyšší, ne menší), naopak se i hanlivě vyjadřují o „žirafách“ a „skřetech“; prostě „normální“ si chtějí udržet normál, extrémy jsou svolnější k protikladům. ![]()
Co si o tom myslím? Nic
když zplodite děti, vyváží se to a budou vysoké normálně ![]()
@fenny píše:
Já si o tom myslím, že nechápu, proč ty dvoumetrový chlapy mají vždycky (rozuměj často) takovýhle miniholky, zatímco já s téměř 180 cm měla skoro vždycky chlapa menšího![]()
![]()
![]()
To je jediny, co mam pocit, ze si o tom lidi mysli. Jinak to fakt nikdo neresi
@Lorre píše:
No ji, spíš jeho, ne
Bude to oboustranné. Vlastní zkušenost. ![]()
@Černá Madonna píše:
Bude to oboustranné. Vlastní zkušenost.
Jen si to řekla a už mě zas bolí záda
. To staří to je hrůza ![]()
@Lorre píše:
Jen si to řekla a už mě zas bolí záda. To staří to je hrůza
Neboj, to všechno tě ještě teprve čeká. ![]()
@Černá Madonna píše:
Neboj, to všechno tě ještě teprve čeká.
Až budeš v mém věku tak si to povíme
. Jen počkej ![]()
@Lorre píše:
Až budeš v mém věku tak si to povíme![]()
. Jen počkej
Tak to už se nemůžu dočkat. ![]()
Zažila jsem a neřešila. Horší je, když má o hlavu a více holka. Moje švagrová měří 185 a švagr 162, na svatbě to bylo trochu vtipné, ale taky to neřeší ![]()
@Petr-33 píše:
Třeba řeší to, že bude mít permanentně penis mezi jejíma prsama, až ho bude chtít obejmout a na orál si nemusí ani kleknout.
Tak to je celkem fajn. Ono je podle mě horsi varianta hubena žena a tlustý muž. Jeden chlap měl celkem velkej pupek, malý pero, celkově byl ode me vyssi asi o 25cm. A to byl sex úplně na prd. Misionar moc nešel jak byl tlustej a měl ho malého.
Tak mě to vždy přijde, jak když jde táta s dcerou, když vidím takovýhle výškový nepoměr. Nicméně je mi to fuk, pokud to vyhovuje vám. Kamarádi takhle taky jsou, ona prcek, on vysoký. Já bych to tak nechtěla, přijde mi to antisexy, ale to je můj problém ![]()