Vysoký partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.11.25 11:15

Ahoj všem, seznámila jsem se s chlapíkem, co má 2m a já jen 156cm. Viděli jsme se 2×, je to ale divné, jít vedle sebe, výškový rozdíl je fakt znát. Nejvyššího partnera jsem mela 186cm a už byl při sexu problém se v nějakých polohách líbat. Prostě jsem na něj nedosáhla. Odrazuje mě to. Nevím, jestli do toho jit. Jakou máte zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
479
2.11.25 11:27

Výška nevypovídá o tom, jaký je druhý člověk, tedy je to poměrně povrchní faktor. Nicméně přiznám se, že i já preferuju muže mně výškou podobné. Jeden čas jsem chodila s klukem o centimetr menším a on to hrozně těžce nesl, stejně tak když jsem koukala na Sex ve městě, ta herečka je hrozně malá a vedle některých chlapů vypadala jak jejich dcera… Nevím, no. Asi je legitimní cítit se vedle chlapa o půl metru vyššího divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
2.11.25 11:32
@Anonymní píše: Více

Kdyz uz te to odrazuje teď, po čase bude jeste vic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
2.11.25 11:35

Měřím 163 cm a manžel 2 m. Jsme spolu asi 18 let a vse funguje normalne :lol:, Máme 2 kluky a ti jsou na svuj vek taky vysoci, tak snad budou po tatinkovi. Malí chlapi mě nikdy nepřitahovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.25 11:43

Mame taky rozdíl 33 cm a nevybavím si polohu, ve které bychom se nemohli líbat (krom těch, u kterých je to logicky jasny).

44 cm už je teda dost. Zkus to a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
16147
2.11.25 13:41
:mrgreen:
Tak tomu se říká, „žena činu”. :P :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...