Vysoký partner

Anonymní
3.7.23 14:50

Vysoký Partner

Dobrý den, mám takový menší dotaz. Měla jsem přítele cca 5 let a byl tak o hlavu vyšší než já. Možná o hlavu a půl a bylo to ideální. A teď jsem si po dlouhé době našla nového přítele a ten má 2 metry. Já měřím 156. Co si o tom myslíte? Já si na to pomalu zvykám, ale občas vidím, jak se někdo podívá :) Díkyy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.7.23 14:58

A jako co? Co řešíš? Taky jsme chodila s klukem, co měl přes 2 metry a bylo mi fuk, co si kdo myslí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
3.7.23 15:01
@martina.se píše:
A jako co? Co řešíš? Taky jsme chodila s klukem, co měl přes 2 metry a bylo mi fuk, co si kdo myslí :think:

Třeba řeší to, že bude mít permanentně penis mezi jejíma prsama, až ho bude chtít obejmout a na orál si nemusí ani kleknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.7.23 15:08
@Petr-33 píše:
Třeba řeší to, že bude mít permanentně penis mezi jejíma prsama, až ho bude chtít obejmout a na orál si nemusí ani kleknout.
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
3.7.23 15:10
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám takový menší dotaz. Měla jsem přítele cca 5 let a byl tak o hlavu vyšší než já. Možná o hlavu a půl a bylo to ideální. A teď jsem si po dlouhé době našla nového přítele a ten má 2 metry. Já měřím 156. Co si o tom myslíte? Já si na to pomalu zvykám, ale občas vidím, jak se někdo podívá :) Díkyy

tak co já vím, tak jediný komu to vadí jsou vysoké holky, jsou naštvané, když jim malé holky přeberou velké kluky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
3.7.23 15:23
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám takový menší dotaz. Měla jsem přítele cca 5 let a byl tak o hlavu vyšší než já. Možná o hlavu a půl a bylo to ideální. A teď jsem si po dlouhé době našla nového přítele a ten má 2 metry. Já měřím 156. Co si o tom myslíte? Já si na to pomalu zvykám, ale občas vidím, jak se někdo podívá :) Díkyy

Zažil jsme podobný výškový rozdíl a nikdy mi to nepřišlo divný, jiný, nebo tak něco… Pravda, občas se někdo podíval, občas usmál, ale tak to se může stát kvůli čemukoliv. Není to pro vztah to podstatné a slovy klasika, v posteli se to nějak porovná :-).
Zažil jsem ale i hodně vysokou kamarádku, která strašně řešila, že by nesnesla chlapa, který by byl menší, nebo vedle kterého by nemohla nosit lodičky. A hádej, jak to dopadlo? :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16137
3.7.23 15:31
@Petr-33 píše:

Jo jo, i takové můžou být výhody. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16137
3.7.23 15:38

Ostatním to může být úplně ukradený.
Ale, tebe bude časem bolet krční páteř. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
3.7.23 15:48

No a? Vyhovuje ti? Rozumíte si? Já mám známého, on také dva metry a ona malinká. Vztah jim funguje, mají i prcka. Lidem se nezavděčíš nikdy, to je realita. Tak nechápu co tady tak řešíš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.23 16:14

Já mám 160 cm a můj partner tak 2,05 m :lol: :lol: :lol: Ze začátku divný, ale teď bych neměnila, líbí se nám to oboum :lol: Já byla vždy na vysoký teda :lol: No a to nenosím moc podpatky.. výjimečně :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
22566
3.7.23 16:59
@Anonymní píše:

Vidis travu rust, protoze chces. Nikoho to nezajima. Ze vysoci muzi tahnou je fakt, takze se divaji spis po nem, pokud vubec.
Mezi nami je taky velky rozdil a nikdo to neresi, nekouka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.7.23 17:00
@Petr-33 píše:

To je pravda :mrgreen:. Sex ve stoje nam fakt nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11658
3.7.23 17:02

Tohle je v pohodě, vedle se řeší moc velký pysky, to je horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrg
546
3.7.23 17:02

Taky mám doma chlapa co má přes 2m. Nikdy jsem v tom neviděla problém. Pouze v tom, že vše musíme pořizovat s ohledem na jeho proporce. Postel dělaná na zakázku, v autě se za něj nikdo nevejde, jeho boty se nevejdou do žádného botníku, natož aby šli koupit v obyčejném krámě,… No a naše dítě se samozřejmě narodilo taky velké, v tu chvíli jsem teda poprvé litovala, že jsem si nenašla nějakého střízlíka :lol:
Ale to, že mu jsem jen po ramena, to mi nikdy nevadilo. Vždycky jsem byla na vysoké a jinak si to už ani neumím představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
3.7.23 17:09

Já si o tom myslím, že nechápu, proč ty dvoumetrový chlapy mají vždycky (rozuměj často) takovýhle miniholky, zatímco já s téměř 180 cm měla skoro vždycky chlapa menšího :nevim: :zed: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová