Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jako co? Co řešíš? Taky jsme chodila s klukem, co měl přes 2 metry a bylo mi fuk, co si kdo myslí ![]()
@martina.se píše:
A jako co? Co řešíš? Taky jsme chodila s klukem, co měl přes 2 metry a bylo mi fuk, co si kdo myslí
Třeba řeší to, že bude mít permanentně penis mezi jejíma prsama, až ho bude chtít obejmout a na orál si nemusí ani kleknout.
@Petr-33 píše:
Třeba řeší to, že bude mít permanentně penis mezi jejíma prsama, až ho bude chtít obejmout a na orál si nemusí ani kleknout.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám takový menší dotaz. Měla jsem přítele cca 5 let a byl tak o hlavu vyšší než já. Možná o hlavu a půl a bylo to ideální. A teď jsem si po dlouhé době našla nového přítele a ten má 2 metry. Já měřím 156. Co si o tom myslíte? Já si na to pomalu zvykám, ale občas vidím, jak se někdo podíváDíkyy
tak co já vím, tak jediný komu to vadí jsou vysoké holky, jsou naštvané, když jim malé holky přeberou velké kluky ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám takový menší dotaz. Měla jsem přítele cca 5 let a byl tak o hlavu vyšší než já. Možná o hlavu a půl a bylo to ideální. A teď jsem si po dlouhé době našla nového přítele a ten má 2 metry. Já měřím 156. Co si o tom myslíte? Já si na to pomalu zvykám, ale občas vidím, jak se někdo podíváDíkyy
Zažil jsme podobný výškový rozdíl a nikdy mi to nepřišlo divný, jiný, nebo tak něco… Pravda, občas se někdo podíval, občas usmál, ale tak to se může stát kvůli čemukoliv. Není to pro vztah to podstatné a slovy klasika, v posteli se to nějak porovná
.
Zažil jsem ale i hodně vysokou kamarádku, která strašně řešila, že by nesnesla chlapa, který by byl menší, nebo vedle kterého by nemohla nosit lodičky. A hádej, jak to dopadlo? ![]()
@Petr-33 píše:
Jo jo, i takové můžou být výhody. ![]()
Ostatním to může být úplně ukradený.
Ale, tebe bude časem bolet krční páteř. ![]()
No a? Vyhovuje ti? Rozumíte si? Já mám známého, on také dva metry a ona malinká. Vztah jim funguje, mají i prcka. Lidem se nezavděčíš nikdy, to je realita. Tak nechápu co tady tak řešíš. ![]()
Já mám 160 cm a můj partner tak 2,05 m
Ze začátku divný, ale teď bych neměnila, líbí se nám to oboum
Já byla vždy na vysoký teda
No a to nenosím moc podpatky.. výjimečně
![]()
@Anonymní píše:
Vidis travu rust, protoze chces. Nikoho to nezajima. Ze vysoci muzi tahnou je fakt, takze se divaji spis po nem, pokud vubec.
Mezi nami je taky velky rozdil a nikdo to neresi, nekouka. ![]()
@Petr-33 píše:
To je pravda
. Sex ve stoje nam fakt nejde ![]()
Tohle je v pohodě, vedle se řeší moc velký pysky, to je horší..
Taky mám doma chlapa co má přes 2m. Nikdy jsem v tom neviděla problém. Pouze v tom, že vše musíme pořizovat s ohledem na jeho proporce. Postel dělaná na zakázku, v autě se za něj nikdo nevejde, jeho boty se nevejdou do žádného botníku, natož aby šli koupit v obyčejném krámě,… No a naše dítě se samozřejmě narodilo taky velké, v tu chvíli jsem teda poprvé litovala, že jsem si nenašla nějakého střízlíka ![]()
Ale to, že mu jsem jen po ramena, to mi nikdy nevadilo. Vždycky jsem byla na vysoké a jinak si to už ani neumím představit
Já si o tom myslím, že nechápu, proč ty dvoumetrový chlapy mají vždycky (rozuměj často) takovýhle miniholky, zatímco já s téměř 180 cm měla skoro vždycky chlapa menšího
![]()
Dobrý den, mám takový menší dotaz. Měla jsem přítele cca 5 let a byl tak o hlavu vyšší než já. Možná o hlavu a půl a bylo to ideální. A teď jsem si po dlouhé době našla nového přítele a ten má 2 metry. Já měřím 156. Co si o tom myslíte? Já si na to pomalu zvykám, ale občas vidím, jak se někdo podívá
Díkyy