Vysoký tep miminka

115
14.8.15 12:34

Vysoký tep miminka

Včera jsem byla na prvních nahrávkách a při prvních 5 minutách se malá hrozně mlela, tep se vyhoupl až na skoro 190,pak se malá stabilizovala a tep se držel kolem 130-140,tak mě poslal, ať dojedu do porodnice..tam tep se pohyboval kolem 140-150… občas na chvilinku vyskočil na 170, ale hned zase klesl. Mám trochu obavy, tak mě zajímá, jestli jste to některá měla podobně, jestli se to srovná a bude v pořádku a tak podobně…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
970
14.8.15 12:59

Ahoj, my jsme při každých ozvách museli přijít několikrát, aby se malý zklidnil. Vždy měl normu kolem 150-160, při pohybu až těch 190 jak píšeš. Vyjímečně když spinkal klesl pod 140. Byl prostě příliš aktivní, což mu zůstalo i po porodu. Je mu 5,5 měsíců a už leze po čtyřech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.8.15 13:00

A časem jsme vypozorovali, že když si dám před ozvami něco k jídlu, je to lepší. Nejvíc zabral bramborák :))) Na chvilku dal pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
14.8.15 13:01

U druheho jsem to taky tak mela, kdyz se mlel, litalo to i na 200… nikdo nic neresil (respektive dukladne si prohlidli cely vysledek monitoringu) a vse bylo pak i po narozeni v naprostem poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.15 13:31

Prvni ditko jsme museli na monitorech budit, taky pak byl (a porad je) takovy linejsi a klidnejsi, dcerka me pak vydesila tepem k 200 a dost zbrklymi pohyby. Doktor se bal, jestli nema omotany nebo prilehnuty pupecnik, ale nastesti bylo vse ok. Monitory jsme od te doby museli natacet v sede, jak jsem si lehla, bylo zle, opravdu bolestive pohyby, jako by se tam mlatily dve :D No a dcerka je celkove takova aktivnejsi, od 2m se pretaci na brisko, ted ve 4m uz zacina lezt.Vse ji zajima, v kocare nesnasi lezet na zadech, je hodne „komunikativni“ ;) Tak se mate treba na co tesit :)

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
14.8.15 13:33

Je, omylem jsem odklikla anonym a uz to neumim dat zpet :lol:

• Citovat
  • Upravit
115
14.8.15 13:54

@Lutonka No můj dr taky říkal, jestli nemá omotanej pupečník kolem krku, pak se díval na UTZ a říkal, že pupečník dobrý, stejně tak plodovka i placenta..ptal se, jestli mi nebylo špatně nebo tak, nic z toho.. přitom pohyby cítím normálně.. jestli na malou působí i to teplo, či je neposedná… :-)

No my to měli naopak, v sedě se hrozně mlela a když jsem si lehla na záda nebo na bok, tak se zklidnila a bylo to v normě… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí