Vysoký tlak v 1. trimestru

Anonymní
14.8.24 10:04

vysoký tlak v 1.trimestru

Ahojky,
měl jste někdo vyšší tlak už v 1.trimestru? Je předpoklad, že se to bude zvyšovat? Naměřili mi 131/91, druhý pokus 127/87, tak nevím, jak moc je už vyšší, ale četla jsem, že nad 90 je nic moc… Jsem teprve ve 12.týdnu, nejsem nejmladší a nějakou nadváhu taky bohužel mám :zed: v minulém těhotenství jsem rodila předčasně, tak bych si to nerada zopakovala, ale nebylo to kvůli tlaku..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.8.24 10:09
@Anonymní píše: Více

Ahojky, ja jsem spíš hubeňour, a podobný tlak jem měla skoro celé těhotenství. Nemáš to z doktora? Já vždy byla strašně nervózní, tak myslím, že to bylo tím 😀 zkus si změřit tlak doma, v klidu 🙂 bude to dobré, uvidis, kdyby byl nějaký problém tak by to doktor řešil

• Citovat
  • Upravit
27767
14.8.24 10:35

Měř se doma v klidu, zapisuj si to a ukaž mudr, když tak nasadí léky, je potřeba hlídat případnou preeklampsii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.8.24 12:16

Ja měla celé první těhotenství tlak plus minus jako ty a nikdo nikdy nic neřekl. Ale já mám normálně 90/50, jsem prakticky polomrtvá, takže možná měli radost, že je to taky někdy lepší:-)
Jinak že to má být pod 90 myslíš tu druhou hodnotu? Běžný tlak je 120/80 bez těhotenství, osobně si myslím, že ty tvoje hodnoty nejsou nijak alarmující, ale nejsem doktor samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí